У кого закохуються гімнастки-чемпіонки: хто чоловіки Лілії Ребрик, Ганни Різатдінової, Лілії Подкопаєвої

Цілеспрямовані спортсменки, які звикли досягати найвищих вершин і ставати найкращими, і в особистому житті не відстають. Гімнастки обирають собі до пари тільки чоловіків, які можуть похвалитися чималими здобутками.

Лілія Ребрик

На момент участі гімнастки у “Танцях з зірками” вона зустрічалася з хлопцем. Її партнером у шоу став Андрій Дикий, в якого був роман із партнеркою Іриною. Проведений разом час на репетиціях дався взнаки – Ліля й Андрій втямили, що не можуть жити одне без одного.

Ліля Ребрик познайомилася з Андрієм Диким на Танцях з зірками

Якось вони довго сиділи в ресторані, і Дикий сказав, що мають одружитися і народити дітей. Ребрик не заперечувала. То відразу ж подали заяву в РАЦС. Під час гала-концерту вже виступали як чоловік і дружина. У шлюбі народилися дві донечки Діана та Поліна.

Ганна Різатдінова

Вперше Олександра Онищенка гімнастка побачила під час спортивного заходу. Спочатку дівчина спілкувалася з олігархом в мережі, а згодом почалися побачення. Перед Різатдіновою постала зовсім інша людина, аніж та, про яку пишуть у пресі. Чоловік теж був приголомшений чистотою і відсутністю меркантильності в Ані. Навіть не думав, що такі екземпляри ще не перевелися.

Ганна Різатдінова щиро покохала олігарха Олександра Онищенка

Спортсменку попервах відлякувала погана репутація багатія і різниця у віці в 24 роки. Вона нікому не розповідала про ці стосунки, і зустрічі відбувалися таємно. Коли хтось зі знайомих помітив парочку на показі мод у Парижі, Різатдінову засудили всі, навіть тато. Підтримка надійшла лише від мами.

Врешті з’ясувалося, що близькі мали рацію. Чоловік натішився дівчиною і покинув, поринувши в обійми іншої юнки. Ганна залишилася з сином Романом, але ні про що не шкодує, бо була щиро закохана. Добре, хоч татусь про сина не забуває, спілкується з дитиною і допомагає ростити. Ім’я свого теперішнього обранця Різатдінова не розголошує, але певна, що це справжній чоловік і надійна опора в житті.

Лілія Подкопаєва

Двічі розлучена олімпійська чемпіонка і гадки не мала, що зможе врешті зустріти справжнє щастя. Але дива трапляються. Після розставання з Тимофієм Нагорним Лілія переїхала до США разом із двома дітьми. Вона і раніше там час від часу працювала, але тепер приїхала назавжди.

Лілія Подкопаєва знайшла щастя з Ігорем Дубінським із третьої спроби

Знайомі Подкопаєвої попросили Ігоря Дубінського допомогти жінці з переїздом до Атланти. Після цього бізнесмен запросив спортсменку в ресторан. Їм було добре разом, але виникли певні непорозуміння. Чоловік мав двох дітей і не збирався одружуватися, а українка мріяла про створення сім’ї і до легких відносин була не готова.

І коли Лілія зібралася розпрощатися з кавалером назавжди, він несподівано зробив їй пропозицію, подарувавши обручку з величезним діамантом. Вони одружилися, а у вересні 2019 року на світ з’явилася спільна донечка Евеліна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.