Віталій Козловський зізнався, чому припинив співпрацю з Ігорем Кондратюком: “Він мене винищував у ці роки”

Співпраця відомого українського співака та його експродюсера припинилась десять років тому, втім знаменитості й досі не можуть вирішити негаразди в особистих та робочих стосунках

Відомий український музикант Віталій Козловський та його колишній музичний продюсер Ігор Кондратюк співпрацювали протягом доволі тривалого періоду. Хоча їхня спільна робота завершилась вже десять років тому, артисти й досі не можуть розійтись мирно. Про конфлікт між Кондратюком та Козловським знає ледве не весь український шоубізнес.

В недавньому інтерв’ю для Новини.LIVE Віталій Козловський розкрив нові деталі робочих та особистих стосунків з Ігорем Кондратюком. Крім того, український музикант розповів про своє ставлення до свого експродюсера та зізнався, чому все-таки припинив з ним співпрацювати.

Український музикант розповів про те, чому припинив співпрацювати зі своїм колишнім музичним продюсером
Український музикант розповів про те, чому припинив співпрацювати зі своїм колишнім музичним продюсером

Віталій Козловський про співпрацю з Ігорем Кондратюком

Український співак зізнався, що думки про припинення співпраці з Кондратюком до нього прийшли, адже він відчував, що його продюсер намагається на ньому нажитись. За зізнанням Козловського, артист бажав завершити їхню співпрацю спокійно та навіть був готовий виплатити Кондратюку штраф через скасування декількох концертів. Проте, за словами музиканта, продюсер відмовився від мирного врегулювання робочого конфлікту.

У інтерв’ю артист зізнався, що Ігор Кондратюк “драконив” його всі 10 років співпраці та відмовлявся нормально відпустити  в самостійну діяльність. Крім того, заявляє Віталій Козловський, що його колишній продюсер буквально винищував його всі роки їхньої спільної діяльності.

Віталій Козловський розповів про нові деталі скандалу зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком
Віталій Козловський розповів про нові деталі скандалу зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком

Віталій Козловський також додав, що після початку повномасштабного вторгнення він переосмислив багато речей і нарешті зрозумів, що він не винен у цьому конфлікті. Так, співак зізнався, що тато завжди попереджав музиканта про недобросовісність Кондратюка, втім той вирішив перевірити все на власному досвіді.

А я завжди вважав, що десь я напевно в чомусь винен перед ним. Він г*внюк, все

– підсумував український музикант та додав, що він не хоче підбирати слів для характеристики свого колишнього продюсера.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.