Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана: за такого можна заміж

Відома українська телеведуча Катя Осадча в шоу "Світське життя" дізналася у Тіни Кароль, хто з відомих чоловіків до неї залицяється та чи приймає вона цю увагу до себе.

В 2021 році українська співачка Тіна Кароль та її колега, молодий український співак Ivan NAVI, записали кліп на пісню “Ангели все знають”. Відео вийшло дуже романтичним, в кадрі зірки гуляли вдвох по Львову під ручку.

Катя Осадча дізналася, які у Тіни Кароль відносини з Іваном Наві
Катя Осадча дізналася, які у Тіни Кароль відносини з Іваном Наві

Прихильники звісно звернули увагу на те, як щасливо Тіна виглядала поруч з Іваном і навіть не була проти його залицянь, тому Катя Осадча в програмі “Світське життя” задала пряме питання, чи є між ними почуття. Кароль все заперечила, але сказала, що дійсно дуже часто ловила на собі його погляд:

Він добряче заглядав у очі, оце точно

, – зізналася Тіна.

Також вона раніше публічно заявляла, що Іван Наві з тих чоловіків, за яких хочеться вийти заміж. Зірки познайомилися особисто в рамках проекту Кароль “Молода кров”.

Нагадаємо, Тіна Кароль офіційно була дружиною свого продюсера Євгена Огіра до 2013 року, в якому він помер від раку шлунку. Вони швидко почали зустрічатися, у 2008 році одружилися і стали батьками сина Веніаміна.

ТОП-5 найкрасивіших і найрозкішніших весільних суконь зірок: Тіна Кароль
Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана

Після втрати чоловіка співачка довго приходила в себе і більше не виходила заміж, але їй приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом, підозри про який з’явилися під час їх участі в шоу “Голос країни”.

Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана
Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана

Неприхований від глядачів флірт став головною причиною появи таких чуток, але підтверджень вони так і не надали. Частина прихильників вважає, що їх історія кохання стала сценарним ходом для підвищення популярності проекту, тому що після завершення зйомок їх більше ніде не помічали разом.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.