“Мені нелегко”: Камалія зізналась, що у неї складні стосунки з донькою Захура від першого шлюбу

Відома українська співачка Камалія в останньому інтерв'ю зізналась, що насправді перебуває в "натягнутих" стосунках зі старшою донькою свого чоловіка Мохаммада Захура. Подружжя поділилось подробицями

Відома українська співачка Камалія нещодавно взяла участь в інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”. Артистка прокоментувала свої стосунки зі старшою донькою чоловіка-мільярдера від минулого шлюбу. Варто зазначити, що нині подружжя тимчасово мешкає в її будинку.

Камалія про стосунки зі своєю падчіркою

Після початку повномасштабної війни Камалія разом з чоловіком-мільярдером вирішили тимчасово переїхати жити за кордон. Разом з двійнятами Арабеллою та Мірабеллою вони вирушили до Великобританії. У Лондоні подружжя оселилось в будинку старшої доньки Мохаммада Захура, яка з’явилась в його житті, коли той перебував у минулому шлюбі.

Українська співачка Камалія чесно зізналась в тому, як ставиться до дітей свого чоловіка від минулого шлюбу
Українська співачка Камалія чесно зізналась в тому, як ставиться до дітей свого чоловіка від минулого шлюбу

У Лондоні Мохаммад Захур з невідомих причин вирішив не винаймати окреме житло для своєї сім’ї, тому нині у великому сімействі виникають деякі труднощі. За зізнанням української співачки, у неї доволі складні стосунки з Тетяною, донькою Мохаммада Захура. Хоча з Арманом вона спілкується цілком добре, побудувати дружні стосунки з дівчиною у Камалії не виходить.

Мені нелегко. З Арманом легко, а з донькою Захура – ні. Зараз уже намагаємося не перетинатися

– зізналась в інтерв’ю українська артистка.

Так, за словами Камалії, вся річ у тому, що Тетяна часто ображається на звинувачення співачкою росіян. Артистка розповіла, що вони доволі часто дивляться разом новини й вона не може себе стримувати, а донька її чоловіка-мільярдера не бажає чути узагальнень про росіян. Причина позиції Тетяни полягає в тому, що її рідна мати – росіянка.

Чоловік української співачки Камалії зізнався, що його колишня дружина насправді виступає проти російсько-української війни
Чоловік української співачки Камалії зізнався, що його колишня дружина насправді виступає проти російсько-української війни

Сам Мохаммад Захур заявив, що його ексдружина виступає проти російсько-української війни. Хоча вона досі живе в Москві, чоловік Камалії зізнається, що жінка не підтримує повномасштабного вторгнення. Втім, Тетяні важко сприймати звинувачення в бік росіян, адже вона розглядає це як камінь у мамин город.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.