“Дружина краша – красуня”: Арестович вперше розповіла головні секрети – що їсть та як любить жінок Олексій

Анастасія Арестович у новому інтерв'ю розкрила всі подробиці особистого життя та шлюбу з радником Офісу Президента України. Тепер секретів від публіки не залишилось

Олексій Арестович здобув шалену популярність на початку повномасштабної війни в Україні. Хоча пізніше публічна увага до політика дещо зменшилась, він все ще залишається однією з найвідоміших персон в українській політиці. Арестович щасливо одружений на коханій Анастасії. Хоча про самого політика в мережі можна знайти чимало інформації, Анастасія Арестович залишається таємничою та непублічною людиною.

В останньому інтерв’ю для Анни Олицької Анастасія Арестович розкрила всі таємниці особистого життя та стосунків зі своїм чоловіком.

Історія знайомства з Олексієм Арестовичем

Анастасія Арестович вперше зустрілась зі своїм майбутнім чоловіком у віці 25 років. Тоді, зізнається дівчина, у неї не було планів виходити заміж. Більш того, вона навіть не планувала й не дуже бажала починати серйозні стосунки. Втім, життя розпорядилося інакше.

Хоча раніше Анастасія Арестович зізнавалась, що чоловікам її доволі важко зацікавити, одразу після першої зустрічі вона погодилась піти з Олексієм на каву. Анастасія зазначила, що це був той випадок, коли вона діяла за покликом серця.

Сім'я Олексія Арестовича
Сім’я Олексія Арестовича

Це той випадок, коли доля тебе просто підхопила й понесла у потрібному напрямку. Ти мало чим можеш керувати

– зізналась Анастасія Арестович.

Дружина українського політика зізналась, що покохала свого чоловіка за його впевненість та мужність. Анастасія розповіла, що Олексій ніколи не перекладає відповідальність на жінку та завжди бере все у свої руки.

Про колишніх дружин Олексія Арестович

У планах Анастасії ніколи не було пов’язувати свого життя з чоловіком, який раніше вже перебував у шлюбі та має дітей. За зізнанням дівчини, вона навіть радила своїм подругам ніколи не зв’язуватись з такими кавалерами. Втім, сама втрапила у таку ситуацію, проте може похвалитись здоровими стосунками.

Це заслуга кожної дружини, скажемо так. Усі люди дорослі та всі розуміють, що є діти, а діти – це першочергова турбота. Я не можу сказати, що ми кожного дня спілкуємось, але обговорюємо справи абсолютно спокійно

– прокоментувала Анастасія.

Олексій Арестович зі своїм сином
Олексій Арестович зі своїм сином

Що полюбляє їсти Олексій Арестович

Анастасія Арестович зізналась, що вона відмовилась від вживання м’яса та молочних продуктів. Тому з холодильника подружжя зникли ці продукти. Втім, якщо Олексію хочеться м’яса, він замовляє його в ресторані. А ось від молочних продуктів він відмовився так само, як і його дружина.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.