Камалія поскаржилася на складну фінансову ситуації у сім’ї: “Ми не ходимо зараз до ресторанів”

Відома українська співачка Камалія прокоментувала, як війна повпливала на фінансове становище її сім'ї. Зірці зараз доводиться суттєво економити.

Камалія заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром вже більше 20 років, тому її називають найбагатшою співачкою України. Образ їх життя повністю відповідає статусу заможних людей. Під Києвом у родини є величезний будинок-палац з вишуканим інтер’єром, також у них є нерухомість в Лондоні, Дубаї, на іспанському узбережжі, приватні літаки, елітні машини і власна прислуга.

Під час повномасштабної війни в Україні Камалія і Мохаммад Захур багато допомагають українцям, відбудовують школи та будують спеціальні прихистки для біженців з гарячих точок. Це все вони роблять навіть не зважаючи, що бізнес чоловіка Камалії зараз фізично не може працювати на повну потужність, доходи значно впали.

Камалія та Мохаммад Захур зізнались, що їхні стосунки не стали гіршими після початку повномасштабного вторгнення
Камалія поскаржилася на складну фінансову ситуації у сім’ї

В інтерв’ю для програми “Життя Відомих Людей” Мохаммад Захур розповів, що всі його офісні центри пустують, заводи працюють всього на 30%, в кращому випадку на 40%, доки війна не закінчиться – все це не працюватиме як раніше на повну.

Якщо в мирні часи Камалія жила як у казці, то зараз їй доводиться економити не тільки тому що бізнес чоловіка простоює, її концерти також не оплачуються, тому що благодійні:

Доводиться економити, ми не ходимо так зараз часто до якихось ресторанів дорогих… Нема настрою, нерадісно. Зараз не до розкоші

, – поділилася співачка.

Камалія поскаржилася на складну фінансову ситуації у сім'ї
Камалія поскаржилася на складну фінансову ситуації у сім’ї

Нагадаємо, Камалія і Мохаммад Захур одружилися в 2003 році. З британсько-українським бізнесменом пакистанського походження співачка познайомилася на одному з корпоративних заходів. Через 10 років після весілля у пари народилася двійня – дівчата Арабелла та Мірабелла. Зараз вони проживають в Лондоні.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!