“Я відчував себе бомжем”: Козловський розповів у сто перший раз про конфлікт з Кондратюком

Віталій Козловський давно розірвав співпрацю з продюсером Ігорем Кондратюком, але суди досі тягнуться і остаточно крапку у своїх відносинах вони не поставили.

Відомий український співак Віталій Козловський в різних інтерв’ю багато розповідав про конфлікт з Ігорем Кондратюком. В новому випуску шоу “Зе Інтерв’юер” виконавець зізнався, що раніше по життю завджи вважав себе в усьому винним, тому продюсеру було так легко навіяти йому, що і в цій ситуації саме він винуватий:

Воно ж тягнулося так, що я завжди вважав себе винним, завжди у всіх моментах мені здавалося, що я у всьому винен. Ми зараз не про Кондратюка, я взагалі кажу. І в цій ситуації так само, він ще так грамотно зманіпулював цю ситуацію, вклавши мені в голову, що я дійсно неправий, що я такий не вихований, що я злодій, він це на широкий загал розповідав, що я така погана людина, і я в це вірив. Це наклало на мені якісь такі комплекси, які дуже довгий час мене стримували в творчості навіть, але напевно це такий мій шлях до самого себе, хтось завжди сміливо талановитий, а хтось приходить до себе, ідучи крізь все своє життя, я розумію, що це для мене тільки якийсь такий початок мене сьогоднішнього

, – поділився Віталій.

Віталій Козловський розповів, скільки грошей винний Кондратюку
Віталій Козловський розповів, скільки грошей винний Кондратюку

Анатолій Анатоліч відмітив, що зараз під час війни багато людей пробачають старі образи один одному і спитав, чи не сталося цього у Козловського з Кондратюком:

Коли в мене тато помер, я захотів зробити те, від чого я завжди відхрещувався – сім’я. Я жив в сім’ї, де м’яко кажучи батьки між собою ну не те, що не ладили, ну коли літають чайники і ножі і коли ви з сестрою вигадуєте гру, лежачи в ліжку, таку, аби не чути, що відбувається на кухні за тонкими стінами, то ти виростаєш з бажанням не мати такого взагалі в своєму житті, але останні роки я почав задумуватися над тим, що мені хочеться сім’ю. Але для того, щоб робити собі гніздо, тобі потрібно закрити старі гештальти, і гештальт з судами – це основний гештальт, який мене і в творчості, і в особистому житті, і в фінансовому житті тягнув як бомжару вниз, вниз і вниз. Я постійно сам з собою боровся, і боровся з цими всіма вітряними мельницями, тому що коли над тобою висне отакий мішок картоплі, який тобі треба вічно нести, він там вже згнив, там вже замість тої картоплі каміння, і ти все одно несеш. Ти втомлюєшся, тобі спина вже починає боліти, це я на фізичному рівні пояснюю, а тут моральна давка 10 років. Замість того, щоб займатися творчістю і жити якось собі, розвиватися, тобі постійно щось прилітає, ти постійно ходиш в ті суди, ти не можеш користуватися, умовно кажучи, карточками, тому що все, що офіційне – воно одразу штрафується і все, ти як постійно під санкціями

Віталій розповів, що через певних людей зміг вийти на Кондратюка і обговорити можливість нарешті закрити ці всі питання. Обійдеться йому це близько в 2 мільйона гривень, а також співак хоче викупити 5 найкращих своїх хітів початку кар’єри, авторські права яких належать продюсеру, але ціна для нього зараз не підйомна – по 5 тисяч доларів за кожну.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.