26-річну Мішель Андраде підозрюють у романтичних стосунках із колегою: “Позитив – дуже крутий!”

Чутки про зірковий роман між Мішель Андраде і Позитивом ходять відтоді, як стало відомо про розлучення Олексія Завгороднього. Чи так це насправді, дізнаємося з перших вуст.

Мішель і Позитив вільні робити, що захочуть, адже співачка розсталася з бойфрендом, а Олексій перебуває у статусі розлученого. Парочка практично разом пішла від Потапа, полишивши продюсерський центр MOЗGI, а ще записала сумісну композицію “100 тисяч хвилин разом”. Вони також стали ведучими тревел-шоу “Орел і решка” в одному з сезонів. Тож не дивно, що фани зірок запідозрили близькі стосунки між болівійкою і репером.

Нещодавно ексучасник гурту “Время и стекло” зізнався, що його серце невільне. До того ж поточнив, що його нова обраниця має стосунок до шоубізу. Все! Здавалося, пазл зійшовся. Але нещодавнє інтерв’ю Мішель для “Люкс ФМ” змусило широкий загал розчаруватися.

То чи були близькі стосунки?

Зірка зізналася, що останнім часом вони й справді з Олексієм проводять чимало часу разом. Але це насамперед творчі робочі стосунки. Вони працюють у студії, співають, іноді навіть випивають, щоб трішки розслабитися.

Кадр зі спільного кліпу Андраде і Позитива

Але між Андраде і Завгороднім немає жодного натяку на романтику. Вони друзі, запевнила 26-річна співачка:

“Позитив дуже крутий. Він мені подобається, як брат. Соррі, але ми не разом”.

Коли ведучі поцікавилися, ким же тоді захопився музикант, дівчина відповідати не захотіла. Шанувальники репера відразу ж почали перебирати кандидатури дівчат, які могли б бути потенційними коханими Позитива. Можливо, це танцівниця Юлія Сахневич, з якою Олексій виходив на паркет у шоу “Танці з зірками”? Адже саме після їхніх запальних танців пішли чутки про проблеми в сімейному житті репера. Зачекаємо, допоки сам Олексій Завгородній підтвердить цю інформацію чи, можливо, назве інше ім’я своєї обраниці.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.