Товариш Олега Винника розповів, що співак має серйозні проблеми зі здоров’ям: “Перебуває в Берліні”

Відомий український співак Олег Винник давно зник з поля зору своїх прихильниць і навколо його зникнення ходить багато чуток, включаючи домисли про проблеми зі здоров'ям.

Олег Винник після початку війни в України не довго тримав зв’язок з українцями. Після декількох відеозвернень та привітання на Великдень співак зник. В Мережі припускалися багато версій цього зникнення, найпопулярніша і найрозповсюдженіша – що він втік в Німеччину.

З часом адвокатка артиста підтвердила, що Винник справді знаходиться в Німеччині на лікуванні, а також звідти займається допомогою Україні.

Близький друг Олега Винника, протоієрей Віталій Трач не заперечив цей факт та розповів, що зірка має проблеми зі здоров’ям, які намагається вирішити їх з німецькими лікарями:

Так, справді в Олега зараз серйозні проблеми зі здоров’ям і він перебуває у Берліні

, – розповів чоловік в інтерв’ю Фактам.

Товариш Олега Винника розповів, що співак має серйозні проблеми зі здоров'ям
Товариш Олега Винника розповів, що співак має серйозні проблеми зі здоров’ям

Він каже, що Винник дуже хоче потрапити до нього н а причастя, але зараз це неможливо через війну і відстань, але крім особистих проблем співак також займається допомогою ЗСУ і невпинно купує для них автомобілі через власний фонд “Вовчиця”.

Коли Олег спілкувався по відезв’язку зі своїм товаришем, то виглядав хворобливо і це було неможливо не помітити:

Звісно, ззовні було зрозуміло, що людина хворіє. Щодні наші молитви лунають за його зцілення

Отець Віталій знайомий з зіркою вже 6 років.

Таюне зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона та сама єдина вовчиця Винника
Товариш Олега Винника розповів, що співак має серйозні проблеми зі здоров’ям

Нагадаємо, з Олегом Винником в Німеччині ймовірно знаходиться його таємна дружина Таюне, яка офіційно його бек-вокалістка. Музиканти не коментують свої відносини, але на нашому каналі в YouTube є матеріал про їх весілля, подивіться та дізнайтеся багато чого цікавого:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.