Товариш Олега Винника розповів, що співак має серйозні проблеми зі здоров’ям: “Перебуває в Берліні”

Відомий український співак Олег Винник давно зник з поля зору своїх прихильниць і навколо його зникнення ходить багато чуток, включаючи домисли про проблеми зі здоров'ям.

Олег Винник після початку війни в України не довго тримав зв’язок з українцями. Після декількох відеозвернень та привітання на Великдень співак зник. В Мережі припускалися багато версій цього зникнення, найпопулярніша і найрозповсюдженіша – що він втік в Німеччину.

З часом адвокатка артиста підтвердила, що Винник справді знаходиться в Німеччині на лікуванні, а також звідти займається допомогою Україні.

Близький друг Олега Винника, протоієрей Віталій Трач не заперечив цей факт та розповів, що зірка має проблеми зі здоров’ям, які намагається вирішити їх з німецькими лікарями:

Так, справді в Олега зараз серйозні проблеми зі здоров’ям і він перебуває у Берліні

, – розповів чоловік в інтерв’ю Фактам.

Товариш Олега Винника розповів, що співак має серйозні проблеми зі здоров’ям

Він каже, що Винник дуже хоче потрапити до нього н а причастя, але зараз це неможливо через війну і відстань, але крім особистих проблем співак також займається допомогою ЗСУ і невпинно купує для них автомобілі через власний фонд “Вовчиця”.

Коли Олег спілкувався по відезв’язку зі своїм товаришем, то виглядав хворобливо і це було неможливо не помітити:

Звісно, ззовні було зрозуміло, що людина хворіє. Щодні наші молитви лунають за його зцілення

Отець Віталій знайомий з зіркою вже 6 років.

Товариш Олега Винника розповів, що співак має серйозні проблеми зі здоров’ям

Нагадаємо, з Олегом Винником в Німеччині ймовірно знаходиться його таємна дружина Таюне, яка офіційно його бек-вокалістка. Музиканти не коментують свої відносини, але на нашому каналі в YouTube є матеріал про їх весілля, подивіться та дізнайтеся багато чого цікавого: