Донька Дмитра Малікова Стефанія обрала творчу професію: чим займається і чи передався дівчині татків талант?

Дмитру Малікову поталанило з донькою. Дівчина виросла розумницею і вже робить перші кроки в бізнесі.

На жаль, писати таку гарну музику, як її татусь і дідусь, Стефанія не навчилась. Зате дизайнерка одягу з нею має вийти першокласною. Поки що дівчина тільки почала власну справу і говорити про результати зарано, але зважаючи на те, що відомі бренди одягу пішли з росії, у неї величезні шанси на успіх.

Дмитро Маліков із донькою-розумницею Стефанією

Стефанія не вешталася по тусовках, як її однолітки, а сумлінно навчалася. Вона закінчила МГІМО і паралельно вивчала конструювання одягу. Тепер замахнулася на власний бутік у москві, який відкрила у самісінькому центрі. Доводиться багато вкладати грошей у власну справу. Тільки оренда приміщення обходиться юній бізнесвумен у 350 тис.рублів щомісяця. А ще ж треба закуповувати товар і нараховувати зарплатню працівницям.

Коли журналісти поцікавилися у Дмитра, як він допомагає доньці, той лише посміхнувся у відповідь:

“Чим я можу допомогти? Я ж артист, музикант…”

Отакої! Виходить, якщо в недосвідченої дівчини щось не заладиться, то й допомоги чекати нізвідки?! А Маліков за свою тривалу творчу кар’єру, напевно, встиг відкласти чимало зароблених мільйонів у кубишку.

Малікови вдалися до сурогатного материнства

Таку неувагу до проблем старшої доньки з боку зіркового татуся можна пояснити хіба що появою в родині ще однієї дитини – синочка Марка. Оскільки дружині Дмитра на момент народження дитини в 2018 році минуло вже 55 років, вона не могла сама виносити малюка. Тож пара вдалася до послуг сурматері. Маліков став батьком вдруге у 47. Стефанії тоді було 17 років. Зараз дівчина – вже дипломована спеціалістка, що мріє стати відомою модельєркою.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.