Сергій Звєрєв зізнався у багаторічних стосунках із Пугачовою: чи в курсі Максим Галкін про такого конкурента

Алла Пугачова змушена була покинути росію і відбути до чоловіка Максима Галкіна в Ізраїль. З цього приводу Сергій Звєрєв впав у депресію, пригадавши, як добре йому колись було з примадонною.

Ще до Галкіна в Пугачової зі стилістом були доволі близькі стосунки. З легкої руки Алли Борисівни Звєрєв облишив ножиці і гребінець й подався у співаки. Раніше він влаштовував масові сеанси підстригання волосся, тепер же став записувати треки. Першу свою пісню Сергій присвятив коханій Аллі Борисівні. Вона так і називалася “Алла”, а зірка знялася в кліпі новоспеченого виконавця.

Колись Сергій Звєрєв і Алла Пугачова весь вільний час проводили разом

Тепер король гламуру нещадно сумує за минулим і поділився своїми переживаннями з журналістами. Сергій пригадав, як вони разом їздили в гастрольний тур майже чверть століття тому. Звєрєв завжди був поряд із примадонною. Вони зібрали вісім стадіонів.

“Ми з Аллою жили разом, умовно кажучи…” – пригадує епатажний чоловік.

Пугачова мала номер у готелі “Балчуг”. Звєрєв після концерту швиденько біг до себе, приймав душ і повертався до примадонни, не залишаючи її ні на хвилину. Спілкування з харизматичною жінкою надихало стиліста на нові творчі здобутки. Тепер він залишився без Музи.

Галкін розбив чудові стосунки

Коли у житті А.Б. з’явився Максим Галкін, спритний гуморист поступово відтіснив усіх наявних фаворитів і посів головне місце поряд із зіркою. Вони побралися, збудували чималий будинок, завели двійко дітлахів.

Поступово спілкування Сергія з Аллою звелося нанівець. Тепер, коли знаменитість подалася за кордон, вони взагалі не розмовляють. Звєрєв розуміє, що Пугачовій зараз не до нього. У неї інші турботи – слід виховувати Лізу та Гаррі. А йому бідолашному залишається лише сумувати за “втраченим коханням”. Більше Звєрєву чомусь не співається.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.