Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить: “Не має своєї позиції”

Відома актриса Антоніна Паперна, яка є дочкою Ольги Сумської, з початку війни в Україні не висловилася ні одного разу на підтримку рідної країни та продовжує жити в росії.

Після подій 24 лютого 2022 року народна артистка України Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк одразу ж почали вести інформаційну війну в своїх Instagram, робити все можливе на благодійних засадах, але старша дочка Ольги Антоніна Паперна, яка побудувала акторську кар’єру в росії та вийшла заміж за росіянина Володимира Яглича мовчить і взагалі ніяк не висловлюється.

Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить
Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить

Спочатку Сумська намагалася вигородити дитину, виправдовуючи це її складним положенням, адже у неї сім’я і двоє маленьких дітей, а щось говорити будучи в москві – небезпечно. Через час Ольга вже змінила риторику і сказала, що не може виправдовувати Тоню, коли у багатьох матерів гинуть їх діти через дії росії, але відмітила, що дуже її любить і ніколи не відвернеться від своєї кровиночки.

Колега Антоніни Паперної, українська актриса Валерія Ходос, висловилася про Тоню та інших зірок, які залишилися в росії, не зважаючи на все, що відбувається. На її думку, вони не підтримали Україну, тому що бояться виступити проти своїх чоловіків-росіян. Як заявила Ходос, у дочки Сумської навіть зараз є шанс виїхати з рф, але зрадити батьківщину їм легше, ніж розірвати шлюби:

Я можу припустити, що це жінки, які не мають впливу, своєї позиції в сім’ї. Можливо, вони бояться втратити чоловіка, сказавши – ні, я не хочу жити в країні, яка напала. Мабуть, це ті жінки, які роблять так, як кажуть чоловіки

, – сказала Валерія Ходос під час інтерв’ю для каналу Rostyslove Production.

Нагадаємо, у Ольги Сумської також є молодша донька Ганна Борисюк, яка знаходиться з батьками в Україні і повністю підтримує свою країну.

Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить
Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.