43-річний Євген Сморигін зізнався, чого бажає родичам з Білорусі: “Сподіваюсь, ніколи не прийдуть до України”

Відомий гуморист родом з Білорусі нещодавно вирішив змінити громадянство та отримати український паспорт. Після цього артист зізнався, чого бажає своїм родичам з батьківщини

Євген Сморигін прославився в Україні завдяки участі у відомому гумористичному телепроєкті “Дизель Шоу”. Вже довгий час артист мешкає та будує кар’єру в українській столиці. У Києві артист одружився та виховує разом зі своєю коханою дітей. Саме тому після початку гуморист вирішив, що час отримати українське громадянство. Про це та багато іншого Євген Сморигін говорив у інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна.

Євген Сморигін зізнався, чого бажає своїм родичам

Євген Сморигін зізнався, чого насправді бажає своїм рідним та друзям, які проживають в Білорусі
Євген Сморигін зізнався, чого насправді бажає своїм рідним та друзям, які проживають в Білорусі

Під час інтерв’ю відомий білоруський гуморист розповів про своїх родичів з Білорусі та зазначив, за що він їм вдячний та чого бажає. Так, за словами артиста, вони не вірять російським новинам – саме за це Євген Сморигін дякує родичам та друзям. Крім того, зазначає знаменитість, він сподівається, що ніхто з білорусів не прийде до України з війною.

Моїм рідним, білорусам, я хочу сказати дякую за їхню думку. За те, що всі мої рідні та всі мої друзі все розуміють та вони не піддаються брехливій пропаганді росії. Я сподіваюсь, що вони залишаться при своїй думці та ніколи не прийдуть до України з війною, зі зброєю. Це для мене – найголовніше

– зазначає Сморигін.

Крім того, гуморист пояснив, чому думка про те, що його співвітчизники можуть прийти до України з війною, для нього є страшною. Сморигін пригадує, що за країну, громадянство якої він вирішив отримати, вже воює Полк імені Кастуся Калиновського. Саме тому він не хоче, аби білоруси пішли проти білорусів.

Євген Сморигін розповів про те, чому не отримав українське громадянство раніше
Євген Сморигін розповів про те, чому не отримав українське громадянство раніше

Чому Сморигін не отримав українське громадянство раніше

Гуморист зазначив, що раніше це питання не було для нього настільки гострим. Артист завжди, включно з 2014 року, ідентифікував себе як білоруса, які завжди були братами для українців. Проте, коли з території його країни на Україну почали летіти ракети, Сморигін усвідомив, що його дім – в Україні, а тому потрібно жити з українським громадянством.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.