Подробиці любовного трикутника – TAYANNA, Ані Лорак і Єгор Гліб: один чоловік на двох зірок

Чотири роки тому Ані Лорак представила публіці свого нового обранця. Побачивши поруч із зіркою свого колишнього TAYANNA не змовчала і розповіла всю правду про Єгора Гліба.

Лорак було 40, а музиканту всього 26. Обоє перебралися жити до російської столиці з України. У неї за плечима невдалий шлюб із Муратом Налчаджиоглу, а у Гліба в Києві залишилися дружина Таяна і 6-річний син. Після оприлюднення романтичного селфі парочки в мережі, спливли подробиці з життя саунд-продюсера лейбла Black Star.

Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина
Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина

Виявилося, що Гліб кілька років прожив із Тетяною Решетняк, яка нині виступає під псевдо TAYANNA. Білявка родом із Чернівецької області, як і Кароліна Куйок. Колись підопічна Алана Бадоєва була учасницею гурту “Горячий шоколад”, а ще писала для Ані Лорак пісні.

TAYANNA пригадала сімейне життя

Тетяна також старша за свого обранця. Щоправда, лише на 8 років. Коли вони зійшлися, дівчині було 26, а Єгору – 18. Разом закохані прожили 3 роки. Звісно, молодик ще не нагулявся. То частенько не приходив додому ночувати. Згодом TAYANNA зізналася, що молодик не лише зраджував, але й руку в запалі міг підняти.

Вони розлучилися. Заради сина жінка вирішила не сваритися з Глібом. Він спочатку частенько навідувався до Даніеля і дарував йому дорогі подарунки. Згодом став робити кар’єру в росії, то візити до Києва ставали все рідшими. Жінка не заперечувала, коли Єгор запросив сина до москви, щоб погостював і познайомився з донькою Ані Лорак Софією. Але хлопчик навідріз відмовився їхати, щоб не залишати маму саму.

Ані Лорак не вдалося побудувати щастя на нещасті Таяни

Нещодавно надійшла інформація, що Гліб покинув Кароліну і подався шукати щастя до Америки. У близькому оточенні співачки пов’язують цю новину з катастрофічними справами у ТОВ “Ані Лорак Продакшн”. Подейкують, що на фірму наїхала податкова і прикрила її діяльність. Тож із останніх виступів співачка може похвалитися хіба що виступом на вірменському весіллі. Звісно, Єгора подібне безгрошів’я не влаштовувало. От він і покинув на 14 років старшу жінку.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.