Надія Мейхер змінила професію, ставши дизайнеркою одягу і водночас моделлю: “Це мене надихає”

Надія Мейхер – особистість доволі різностороння. Вона і співає, і танцює, і вірші пише. А тепер опанувала новий вид діяльності – спробувала сили в дизайні.

Надія сама розробляє моделі жіночого одягу під брендом Meiher by Meiher. І всі свої відчуття й емоційність вкладає в елегантні силуети вже 6 років поспіль. Мейхер сама виступає моделлю, викладаючи зразки вишуканих суконь на власній сторінці в Інстаграмі. Тож сукню, яку приміряла зірка, може замовити кожна жінка.

Підписними поцікавилися у зірки, звідки вона бере натхнення на творчу роботу, на що модельєрка пояснила, що головне – відчувати зацікавленість у тому, що робиш. А ще рухатися вперед Надію підштовхує жага до пізнання світу. Завдяки підбору кольору і фактури тканини, а також фурнітури, вдається зайнятися справжнім мистецтвом на кшталт музики.

Тричі в одну “ВІА Гру”

Раніше артистка мріяла про кардинальні зміни в житті. Після початку війни її життя дійсно змінилося. Надія зазнала стресу, розпачу, а ще перед нею відкрилися нові можливості. Що мала на увазі мама трьох дітей, залишилося незрозумілим. Можливо, у близькому майбутньому ми дізнаємося більше про життя колишньої “віагрівки”.

https://www.instagram.com/p/ClDLGq8o9jU/

Співпраця з Костянтином Меладзе тривала довгих 11 років, починаючи з 2000-го. Двічі Надія приймала рішення покинути дівочий гурт. На її місце брали іншу дівчину, але ніхто не міг затьмарити харизму Мейхер, яка виступала під псевдонімом Грановська. Тож продюсер благав співачку повернутися.

В особистому житті у чорнявки теж відбувається чимало подій. Старшого сина співачка народила від бізнесмена Олександра Ліщенка. Ігорю вже 20 років. Згодом Надія вийшла заміж за росіянина, якому подарувала двох доньок Анну і Марію. Різниця у віці між дівчатками складає 3 роки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.