“Все моє життя так і проходить”: Огнєвіч прокоментувала зйомки “Холостячки” за заздалегідь написаним сценарієм

Навкруги реаліті-шоу "Холостяк" та "Холостячка" розгорівся серйозний скандал. Учасниця другого сезону жіночого реаліті-шоу про кохання прокоментувала ситуацію

Відома українська співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею другого сезону культового реаліті-шоу про кохання. Знаменитість прокоментувала останні заяви учасниць нового сезону “Холостяка” про те, що шоу знімається за заздалегідь написаним сценарієм.

Злата Огнєвіч про “Холостячку”

У новому випуску YouTube-шоу “Триматись своїх” відома українська співачка відповіла на чимало цікавих запитань. Одною з тем для обговорення стала її участь в “Холостячці” та останні чутки стосовно того, що всі учасники слідують заздалегідь написаному сценарію. Так, за зізнанням артистки, вона нічого не знає про “ролі” на реаліті-шоу, адже її серце розбили по-справжньому.

Знаменитість зізналась, що вирішила взяти участь в культовому шоу, адже щиро вірили, що знайти там кохання – реально. Артистка зізналась, що вона ставила собі у приклад ідеальні стосунки Микити Добриніна та переможниці “Холостяка” Даші Квіткової. За зізнанням Злати Огнєвіч, вона вирішила спробувати знайти своє кохання під прицілами камер, адже все її життя проходить саме таким чином – перед камерами.

Злата Огнєвіч спростувала чутки про сценарій “Холостячки”

Крім того, українська співачка зазначила, що вона ніколи б не змогла дійсно покохати свого обранця Андрія Задворного, якби грала на камеру роль, яку їй та іншим учасникам реаліті-шоу прописали сценаристи. Так, Огнєвіч наголосила, що серце їй розбили в реальному житті, а не у вигаданому й написаному всесвіті.

Злата Огнєвіч про Андрія Задворного

Більш того, в інтерв’ю знаменитість вирішила пригадати розвиток стосунків зі своїм фаворитом. Зірка розповіла, що Задворний завоював її увагу на найпершій вечірці. Щоправда тоді їй сподобались ще декілька інших чоловіків. Пізніше співачка почала закохуватись в Андрія, втім ця історія не завершилась хепі-ендом.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Артистка зазначила, що вона буквально літала у хмаринках, коли її коханий запропонував її вийти за нього заміж. Втім, після завершення знімання реаліті-шоу пройшло 1,5 місяця й Андрій Задворний покинув Злату Огнєвіч. Переможець другого сезону “Холостячки” зізнався, що прийняв таке рішення через те, що не зумів покохати Злату – в чоловіка не виникло глибоких романтичних почуттів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.