Дорофєєва відповіла на докори Дантеса та розповіла, хто заважає їй будувати стосунки з Кацуріним: “Дуже тисне”

Українська співачка, схоже, вирішила відповісти на докори з боку свого колишнього. Дорофєєва також заявила, хто їй заважає будувати стосунки з новим бойфрендом

Відома українська співачка в ексклюзивному інтерв’ю для “ТСН” відповіла на багато цікавих запитань. Журналісти також запитали в артистки про її особисте життя. Дорофєєва прокоментувала стосунки зі своїм новим бойфрендом та ніби відповіла на докори від колишнього чоловіка.

Розставання зіркової пари спричинило шквал обговорень, які й досі набирають обертів. З кожним днем стає відомо про все більше й більше деталей, які шанувальники продовжують обговорювати. Так, наприклад, нещодавно Володимир Дантес розповів про розлучення зі своєю колишньою.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін повідомили, що зустрічаються після розлучення
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін повідомили, що зустрічаються після розлучення

Артист заявив, що на початку лютого вони роз’їхались та намагались налагодити стосунки, проте пізніше виявилось, що це неможливо. Український співак натякнув, що в розставанні винна Дорофєєва, заявивши, що розлучення не на його совісті. Після цього в останньому інтерв’ю для ТСН артистка заявила, що їхнім з Михайлом Кацуріним стосункам заважають хейтери.

Надя Дорофєєва про нові стосунки

Відома співачка зізналась, що на них з Кацуріним вилилось чимало хейту. Надя Дорофєєва розповіла, що іноді вона читає всі коментарі, які їй пишуть під дописами, та їй стає неприємно. Саме тому, вважає зірка, її новим стосункам заважають недоброзичливці. Крім того, зізналась артистка, її зірковий шлюб з Володимиром Дантесом завжди користувався популярністю – папараці робили фотографії, а прихильники цікавились деталями. Втім, розповідає Дорофєєва, вона ніколи не відчувала такого шаленого інтересу до свого особистого життя.

Стосунки Наді Дорофєєвої з колишнім чоловіком Вовою Дантесом завжди були під прицілом фотокамер
Стосунки Наді Дорофєєвої з колишнім чоловіком Вовою Дантесом завжди були під прицілом фотокамер

Співачка зізналась, що така підвищена цікавість дуже тисне та навіть заважає будувати здорові стосунки. Дорофєєва розповіла, що вони з Кацуріним просто хочуть насолоджуватись одне одним, втім кожен їх рух піддається критиці та детальному аналізу.

Але водночас я розумію, чому так відбувається, адже наша історія непроста й доволі дивна для загального сприйняття

– зізналась співачка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.