Дантес зізнався, що не хотів дітей від Дорофєєвої, а з Кацуріною захотів стати батьком: “Діти – це так круто”

Відомий український співак і колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес відверто розповів в інтерв'ю про шлюб і розлучення зі співачкою.

Скандальне розлучення Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої публіка обговорює уже більше ніж півроку. Пара неочікувано для всіх оголосила про розставання в березні цього року. Виявилося, що Надя закрутила роман з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. Таким чином вона не лише зрадила Дантесу, а і увела чоловіка у власної подруги, у якої від Кацуріна є двоє маленьких дітей.

Звісно, після того, як правда вилізла наверх, Дорофєєва зустрілася з купою хейту в Мережі, тож співачка не дає інтерв’ю на тему особистого життя і майже не публікує спільних фото зі своїм новим коханим. А ось Володимиру Дантесу нічого приховувати, тож він спокійно відповідає на питання журналістів.

Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою
Дантес зізнався, що не хотів дітей від Дорофєєвої, а з Кацуріною захотів стати батьком

Нещодавно артист дав велике інтерв’ю, яке вийшло на Ютуб-каналі “Розмова“, де розповів про розлучення з Дорофєєвою та інші цікаві деталі свого життя.

Співак зізнався, що у їхніх стосунках з Надею вже давно було не все гаразд у шлюбі і вони лише на публіку транслювали велике кохання. Також Володимир зізнався, що будучи у шлюбі з Дорофєєвою він на відріз не хотів мати дітей і вважав себе чайлдфрі (люди, які свідомо відмовились від народження дітей). Втім зараз співак змінив свою позицію щодо дітей.

Зараз чоловік за іронією долі перебуває у стосунках з Дашею – колишньою дружиною Кацуріна, до якого і пішла Дорофєєва. У Даші є двоє дітей: дівчинка 6-ти років і хлопчик, якому всього рік. Звісно, Володимир зараз часто проводить час із дітьми своєї нової коханої. Це допомогло йому змінити позицію щодо батьківська. Дантес зізнався, що лише зараз зрозумів, що діти – це щастя.

Я ніколи не думав, що це так круто! Діти – це вау! Діти – це реально важко і паралельно це так круто

, – сказав Володимир Дантес.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.