Ведучий, який воює на фронті, Даніель Салем розповів, як Тіна Кароль подарувала його підрозділу автомобіль

Відомий український ведучий Даніель Салем, який з перших днів війни вирішив захищати Україну на полі бою, розповів, як співачка Тіна Кароль подарувала його підрозділу автівку.

З початку повномасштабної війни в Україні більшість українських зірок шоу-бізнесу почали робити від себе все можливе, щоб пришвидшити перемогу. Дехто з артистів пішов воювати на фронт, а деякі почали активно волонтерити і збирати на благодійних концертах кошти для військових і постраждалих у війні людей.

Тіна Кароль стала однією з  виконавиць, які активно допомагають українцям.

Нещодавно відомий телеведучий Даніель Салем, який з 24 лютого воює на фронті дав невелике інтерв’ю для YouTube-проєкту “Зірковий”. Там чоловік розповів, як Тіна Кароль, з якою він товаришує, подарувала його підрозділу автівку.

Даніель Салем розповів, як Тіна Кароль подарувала його підрозділу автомобіль

За словами Даніеля під час дружньої телефонної розмови з Тіною він обмовився, що збирає кошти на покупку нової автівки для свого підрозділу. Співачка одразу почала розпитувати у Салема, скільки він вже зібрав і якої суми не вистачає. Вже через хвилину після телефонного дзвінка Кароль написала повідомлення  Даніелю зі словами, що йому зараз зателефонує бухгалтер її фонду і скоро передадуть кошти на покупку авто.

Це вам подарунок від мене. Давайте, хлопці, воюйте

, – написала Тіна Даніелю Салему.

Чоловік зізнається, що був приємно вражений поведінкою співачки. За словами Даніеля, він дружить з Тіною, але ніколи в неї нічого не просив, бо знає про її зайнятість.

Тепер Салем вважає автівку куплену Тіною Кароль фартовою, адже вона вже місяць тримається на фронті і поки ціла. Чоловік зізнається, авто на фронті зазвичай залишається цілим не довше ніж 2-3 тижні.

Вона тримається вже місяць. Для бойової машини це багато. Попередні три – максимум тиждень витримували… Тіна дуже крута і з нею великий янгол-охоронець

, – додав ведучий-воїн.