Світлана Тарабарова розсекретила стать третьої дитини і розповіла, де збирається народжувати: “Це до перемоги”

Не так давно стало відомо, що співачка Світлана Тарабарова вагітна і зовсім скоро втретє стане мамою. Нещодавно зірка дала інтерв'ю, де розсекретила стать майбутньої дитини.

На початку листопада цього року співачка Світлана Тарабарова повідомила, що вагітна втретє. На той час дівчина була на 5-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина дала велике інтерв’ю програмі “Як ти?” на телеканалі СТБ, де відверто розповіла про вагітність і розсекретила стать майбутньої дитини. Світлана зізналася, що носить під серцем дівчинку.

Хлопчики – до продовження війни, а дівчатка – до перемоги. Ти зрозумів, правда? На нас чекає перемога.

, – заявила артистка.

Світлана Тарабарова розсекретила стать третьої дитини і розповіла, де збирається народжувати

Також Світлана зізналася, що вагітність була незапланованою. Зірка розповіла, що вони з чоловіком хотіли третю дитину, але дещо пізніше і не в той час, коли в Україні війна. Однак сталося так, як сталося. За словами Тарабарової батьки її спочатку не підтримали. Рідні Світлани живуть у Херсоні і довгий час бути в окупації. Хоча зараз Херсон звільнили, життя там досі дуже складне. Тож коли співачка подзвонила батькам, щоб розповісти про вагітність, то почула у відповідь не найприємніші слова. Мама Світлани обвинила дівчину в безвідповідальності і довела її до сліз. Але трішки заспокоївшись, вона попросила у доньки пробачення і зізналася, що просто була на нервах.

Втім і сама Світлана і її чоловік спочатку були шоковані і розгублені, дізнавшись про вагітність. Однак зараз співачка зізнається, що ще ненароджена дитина дає їм сили, щоб пережити всі ті труднощі, з якими зараз стикаються українці через війну.

Також співачка розповіла, де збирається народжувати. За словами Світлани, вона мріє народжувати в Україні, в тому пологовому будинку, де народила двох своїх старших дітей. Співачка сподівається, що нічого не завадить збудися її планам.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.