Син Ступки після 24 лютого живе з мамою: як його дружина реагує на другу господиню вдома – “Бувало різне”

Українське сімейство Ступки один час жило під одним дахом. Як уживались дружина та мати Остапа Ступки в одному домі та чи сварились господині – про це актор розповів у інтерв'ю

Цьогоріч відомий український актор та син легендарного Богдана Ступки відсвяткував свій ювілей – 55 років. Артист виховав сина, побудував кар’єру, тричі одружився, а нині переймається та всім серцем сумує за онучкою, донькою Дмитра Ступки. У новому інтерв’ю для “Життя відомих людей” знаменитість зізнався, як змінилось їхнє з родиною життя після початку повномасштабної війни.

Остап Ступка про життя разом із мамою

Батько Остапа Богдан Ступка помер 10 років тому – легендарного актора не стало 22 липня 2012 року. Мати українського актора після смерті кохання всього свого життя залишила в душі найтепліші спогади про чоловіка.

Богдан та Лариса Ступки прожили разом усе життя
Богдан та Лариса Ступки прожили разом усе життя

В одному з інтерв’ю Лариса Ступка зізналась, що ніколи навіть не думала змінювати обстановку вдома – дружина великого українського актора зуміла зберегти в їхній квартирі таку атмосферу, ніби Богданчик, як вона його ласкаво кликала, щойно вийшов і вже скоро повернеться.

Після початку повномасштабного вторгнення Остап Ступка вирішив запропонувати мамі жити разом із ним. Актор зазначив, що Лариса Ступка переїхала до їхньої з дружиною київської квартири та деякий час була з ними разом. Через півтора місяця Лариса Ступка вирішила повернутись додому.

24 лютого мама Остапа Ступки переїхала жити до нього
24 лютого мама Остапа Ступки переїхала жити до нього

Мати Остапа Ступки дуже спокійна та добра людина, тому і з родиною свого сина поводиться як справжня мудра жінка. Син Лариси Ступки зізнався журналістам “ЖВЛ”, що з 24 лютого у їхньому домі не лунало ні одної гучної сварки. Український актор зазначив, що без коротких спалахів нервів не обійшлось, проте це були прості натяки, які не переростали у щось більше.

Остап Ступка зазначив, що, коли дві господині хазяйнують на одній кухні, без нервових поглядів та різких рухів не обійтись. Саме тому до всіх необережних слів у домі він ставився спокійно, тим паче після короткого непорозуміння в родині знову панувала спокійна атмосфера.

Коли Лариса Ступка зрозуміла, що більше немає сенсу турбувати дітей, вирішила повернутись додому. Через півтора місяця життя разом із сином вона попросила Остапа відвезти її додому.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.