Оля Полякова зізналася, що не живе разом з чоловіком Вадимом і пояснила чому: “Спілкуємось лише телефоном”

Відома українська співачка Оля Полякова, яка уже 18 років знаходиться в шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським, зізналася, що наразі не живе разом зі своїм чоловіком. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Повномасштабна війна в Україні розлучила багато сімей. Чиїсь чоловіки пішли воювати, а чиїсь жінки були змушені виїхати за кордон. Українська співачка Оля Полякова теж з дітьми виїхали до Франції, в той час, як чоловік артистки Вадим залишився в Україні і вступив до лав ТРО.

Втім, навіть після того, як Полякова повернулася в Україну, вона не живе з чоловіком. Річ у тім, що зараз Суперблондинка бере участь в грузинському танцювальному шоу “Танці з зірками”. Тож останні декілька місяців співачка живе саме в Грузії. А ось зі своїм чоловіком Вадимом Оля спілкується лише по телефону. Про це зірка розповіла в інтерв’ю “ТСН“.

Якщо до війни ми хоча б рідко, але бачилися через мій графік, то зараз взагалі спілкуємося лише телефоном.

, – зізналася співачка.

Певица Оля Полякова с мужем Вадимом Буряковским
Оля Полякова зізналася, що не живе разом з чоловіком Вадимом і пояснила чому

При цьому Полякова вважає, що їхні стосунки стали кращими, адже оскільки вони живуть окремо, у них навіть немає приводу сваритися.

Варто додати, що в Мережі вже давно поговорюють, що у стосунках Полякової і Буряковського не все гаразд. Ці чутки спровоковані самою Олею Поляковою, яка у своєму Ютуб-шоу “Дорослі дівчатка” частенького говорить лишнє. Так, деякий час назад Полякова зізналась, що вже давно спить з чоловіком у різних кімнатах. Співачка це пояснила тим, що у неї дуже чутливий сон. Втім, пізніше Оля обмовилася, що часто спить з молодшою донькою. Тож, чому Полякова не спить з чоловіком в одному ліжку, питання відкрите.

Муж Оли Поляковой
Оля Полякова зізналася, що не живе разом з чоловіком Вадимом і пояснила чому

Також у “Дорослих дівчатках” співачка розповідала, що задумувалась про розлучення з чоловіком, але не йде на цей крок, бо не хоче ділити спільно нажите майно.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.