Джамала, Монатік, Альоша вивезли своїх дітей з України: як обживається малеча за кордоном

Після 24 лютого перед батьками, що мають маленьких дітей, постало питання, як вберегти малечу від жахіть війни. В кого була можливість, вивезли нащадків за кордон. Зірки поділилися проблемами, які виникли з облаштуванням дітлахів в незнайомому оточенні.

Джамала

З перших днів війни переможниця “Євробачення” виїхала за кордон, щоб займатися благодійним збором коштів на потреби ЗСУ. З цією ж метою співачка взяла участь у “Танцях із зірками”, що проводилися в Польщі. Допоки була зайнята на проєкті, відвезла синочків до Туреччини, де вони перебували під наглядом сестри Евеліни.

Джамала вже давно перебуває у щасливому шлюбі, а разом зі своїм чоловіком зірка виховує двох дітей
Діти Джамали пішли до дитсадка у Варшаві

Було дуже тяжко, адже мама спілкувалася з дітьми виключно по відеозв’язку. Малечі теж важко було призвичаїтися до нового місця і нової мами. Щойно зірка вилетіла з танцювального проєкту, відразу ж поїхала до дітей і забрала їх до себе у Варшаву і вже встигла записати малюків до дитсадочка. Коли Джа треба кудись їхати, за її синами доглядають батьки.

Monatik

Війна застала співака з родиною на відпочинку в Барселоні. Відтоді все різко змінилося. Довелося розлучитися з дружиною і дітьми надовго, адже вони залишилися за кордоном. Раніше Монатік теж частенько від’їжджав на концерти, але завжди знав, що вдома на нього чекають Ірина з Данилом й Платоном, і що у них усе гаразд.

Тепер родина Монатіка бачиться дуже рідко

Тепер можуть бачитися вряди-годи, коли в артиста заплановані виступи в Європі. Діти розуміють, що відбувається у країні, тому цікавляться, коли відбудеться наступна зустріч із татом – через місяць чи два? А розчулений Дмитро навіть не знає, що їм відповісти.

Альоша

Співачка перебралася з трьома дітьми до Америки, щойно в Києві стало неспокійно. Поселилася у мами Тараса Тополі і її чоловіка. Невістка і свекруха відразу знайшли спільну мову, тож сварок у побуті між ними не виникає. Татусь залишився в Україні, щоб боронити державу від агресора.

Тарас Тополя защищает Украину на фронте
Альоша записала двох старших синів до школи в Америці

Старших дітей Рому і Марка довелося записати до школи. А найменшій Марійці всього 2 рочки, тож поки перебуває поруч із мамою. Хлопчики 6 і 9 років втрапили до різних навчальних закладів, що спричиняє певні незручності.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.