Холостяк Топольський прокоментував чутки про те, що його забезпечували багаті жінки: “Сидів з цією бабусею”

Головний герой нового сезону "Холостяка" з'явився на інтерв'ю зі Славою Дьоміним та ошелешив мережу несподіваними зізнаннями про своє минуле та нинішнє фінансове становище

Алекс Топольський став новим головним героєм надпопулярного реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. Американський бізнесмен, який народився та виріс у Львові, а пізніше вирушив підкорювати Штати нещодавно взяв участь в інтерв’ю, де розповів про своє минуле, а також зізнався, чи дійсно його забезпечували багаті жінки. Алекс Топольський також розповів про свій заробіток.

Скільки заробляє Алекс Топольський?

Бізнесмен розповів, що до початку всесвітньої пандемії його заробітки значно відрізнялись від сум, які він має зараз. Так, ковід негативно вплинув на американський бізнес, а тому до цього моменту Топольський заробляв значно більше.

До ковіду я заробляв десь 60 тисяч чистими в місяць… Зараз у 2 – 2,5 раза менше

– прокоментував новий Холостяк.

Новий Холостяк Алекс Топольський
Новий Холостяк Алекс Топольський

Алекс Топольський також зізнався, скільки в середньому потрібно грошей, щоб комфортно проживати в одному з найвідоміших міст Америки. Так, аби мати змогу комфортабельно проживати у Нью-Йорку, потрібно заробляти не менше 5 тисяч доларів у місяць. Втім, сума залежить від міста та регіону, в якому мешкають люди. Так, наприклад, Лос-Анджелес – дешевше місто, а тому сім’я з чотирьох людей спокійно житиме на 4 тисячі доларів.

Топольський про багатих жінок

Звідки з’явились чутки про те, що нового Холостяка в минулому забезпечували багаті жінки – невідомо, втім будь-який поголос знаменитість спростовує. Так, Алекс Топольський зазначає, що навіть ніколи не отримував подібних пропозицій, адже з першого дня перебування у США мав особисту мету та прагнув відкрити власну справу.

Якби мені пропонували гроші, то я б вже сидів з цією дівчиною або бабусею і думав, як би мені себе втопити у цьому басейні, якщо я роблю таке

– зізнався з гумором Топольський.

Алекс Топольський розповів про минуле
Алекс Топольський розповів про минуле

Холостяк додав, що така поведінка та подібний стиль життя вибиваються з його характеру та звичного патерну поведінки, тому він навіть уявити не може себе на місці “утриманця”. Саме тому, продовжив Топольський, він довгий час у Штатах працював чорноробочим – аби власними силами досягти успіху та фінансової незалежності.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.