“Хоч десь я повний авторитет”: Дантес розповів про стосунки з дітьми своєї подруги та коханки Даші Кацуріної

Відомий український гуморист і співак Володимир Дантес після розлучення закрутив роман з Кацуріною, у якої двоє дітей від колишнього чоловіка. Артист прокоментував стосунки з дітлахами своєї дівчини

У новому випуску телепроєкту “Тихий вечір з Оленою Кравець” на телеканалі Дом Володимир Дантес відповів на чимало запитань, які так давно турбували його прихильників. Про що говорив український співак з Оленою Кравець?

Дантес про спілкування з дітьми Кацуріних

Олена Кравець зазначила, що не могла не запитати у відомого українського співака про те, що він нещодавно став батьком. Так, ведуча поцікавилась у Володимира Дантеса, як йому несподівано стати батьком. У відповідь Олені Кравець артист зазначив, що перш за все варто наголосити на тому, що у дітей Даші Кацуріної є тато і це – не він.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Володимир Дантес зазначив, що Михайло Кацурін дуже хороший тато, проте йому також приємно проводити з дітьми час. Український співак розповів про те, що з молодшою дитиною Даші та Михайла Кацуріних у нього дуже хороші стосунки та додав, що хоч десь він є авторитетом.

Крім того, Володимир Дантес розповів про ситуацію зі старшою донькою Кацуріних. Артист пригадав, як одного вечора у нього був поганий настрій через невтішні новини та він вирішив ввечері трішки випити. До нього прийшла старша донька та спитала, чи можна посидіти з ним. Тоді, пригадує артист, вони довго розмовляли – молодша Кацуріна розповідала йому про свої думки, а він говорив про своє.

Володимир Дантес про перехід на українську мову

У розмові з українською гумористкою та телеведучою Оленою Кравець співак прокоментував свій перехід на українську мову. Так, ведуча “Тихого вечора” подякувала артистові за його позицію та навіть назвала Вову Дантеса амбасадором лагідної українізації.

Володимир Дантес поговорив з Оленою Кравець
Володимир Дантес поговорив з Оленою Кравець

Відомий співак оцінив комплімент Олени Кравець, проте зазначив, що насправді він 33 роки розмовляв російською, а усвідомлення важливості мови до нього прийшло лише після 24 лютого. Так, за зізнанням Володимира Дантеса, починати змінювати світ варто з себе. За словами співака, кожен має бути прикладом для інших.

Нагадаємо, що у цій розмові Володимир Дантес також пригадав позицію харківського мера Ігоря Терехова, який наприкінці листопада повідомив про своє рішення продовжувати розмовляти російською. Дантес засудив поведінку політичного та громадського діяча.

Схожі статті

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.