75-річна Ніна Матвієнко вперше зізналась, як справді стала найвідомішою співачкою України: “Не була голосиста”

Легендарна українська співачка зуміла закарбувати своє ім'я в серцях мільйонів прихильників. В останньому інтерв'ю знаменитість зізналась, як їй насправді вдалось стати такою відомою

Ніну Матвієнко знають всі, а її пісні з натхненням співають мільйони українців. Ім’я легендарної співачки вже стало культовим, проте, сором’язливо зізнається зірка, так було не завжди. Одна з найвідоміших українських співачок у своєму останньому інтерв’ю розповіла про минуле та зізналась, як насправді їй вдалось стати такою популярною.

Так, нещодавно Народна артистка України стала гостею телепроєкту “Точка опори”, який транслюється на телеканалі Дом. Ведуча програми, Світлана Леонтьєва, відверто поговорила з українською співачкою, а артистка розповіла їй детальніше про свою професійну діяльність.

Народна артистка України Ніна Матвієнко
Народна артистка України Ніна Матвієнко

Артистка про свою юність та перші кроки

У програмі “Точка опори” відома українська співачка зізналась, що в юності, коли лише починала свій творчий шлях, то навіть не думала про те, що одного дня її ім’я лунатиме звідусіль. Артистка зазначила, що в дитинстві та підлітковому віці вона була дуже сором’язливою. Мало що змінилось і пізніше, коли в студентські роки та після завершення університету вона робила перші вагомі кроки у своїй кар’єрі.

З дитинства співала, в театрі грала, вірші читала та спортом займалася, але я не була голосиста – тиха була…

– зізналась у телепрограмі артистка.

Співачка пригадала минуле
Співачка пригадала минуле

Ніна Матвієнко понад 21 рік працювала в хорі “Верьовки”, а також у київському камерному оркестрі, чим дуже пишається. Знаменитість зізнається, що саме у складі хору вона зуміла здобути неоціненний досвід. Втім, сором’язлива юна Ніна мріяла зовсім про інше…

Матвієнко старша про сольну кар’єру

В інтерв’ю легендарна українська співачка зізналась зізналась, що від самого початку своєї кар’єри мріяла вийти в соло. Співачка зазначила, що вона завжди любила фантазувати та експериментувати зі власним голосом, проте давно визначені рамки хорового співу не дозволяли показувати Ніні Матвієнко своє справжнє творче “Я”.

Врешті-решт юна Ніна Матвієнко зуміла добитись того, аби її помітили. Так почалась її сольна кар’єра, яка нині переросла у величезний творчий шлях, яким надихаються тисячі молодих українських виконавців. А вся річ у тім, що молода Ніна Матвієнко поборола власну сором’язливість та довела власним наставникам, що на неї чекає велике майбутнє.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.