У Надії Матвєєвої все буде добре: збирається заміж за чоловіка на 20 років молодшого від себе

Надія Матвєєва схильна до ризику. То участь у "Танцях з зірками" наважилася взяти у 52-річному віці. А в 54 приголомшила шанувальників, що виходить заміж за обранця, який за віком годиться їй у сини.

Надія Матвєєва приголомшила широкий загал новиною, що збирається стати на весільний рушник із чоловіком, який на 20 років молодший від неї. Якщо це дійсно трапиться, то ведуча програми “Все буде добре” стане нареченою втретє. У жінки за плечима вже є два шлюби. Від першого чоловіка вона народила сина. Ні Владислав, ні мама телезірки не сприймають цих відносин серйозно. А сама Надія неначе вступила в другу юність – почувається щасливою.

Різниця у віці між Надією Матвєєвою і її коханим складає 20 років

З чоловіком Матвєєва познайомилася півтора року тому на вечірці у друзів. Він далекий від телебачення і публічності, займається медициною і не веде сторінку в соцмережах. Спочатку жінка не сприймала прихильника серйозно, зважаючи на чималу різницю у віці. Та поступово змирилася з цією думкою і забула про вік. Якщо людям є про що говорити й існує взаєморозуміння, то яка дата народження стоїть у паспорті, неважливо.

Про яке весілля мріє зірка

Все ж Матвєєва довгий час тримала ці стосунки в таємниці від загалу. Напевно, гадала, що роман виявиться нетривалим. Та час минає, а вони залишаються разом. Тож жінку відвідують думки про узаконення стосунків. Чоловік, як і Надія, був раніше одружений і має дітей.

Коли ведуча виклала в мережу світлину в білій сукні, всі подумали, що вона вже стала заміжньою, але Надія внесла ясність – фото до весілля непричетне. Просто Матвєєва ностальгує за проєктом “Щасливі за сім днів”. Тоді всі були такі радісні, гарно вбиралися, проводжаючи героїню програми в нове життя. Нині ситуація кардинально інша. Якщо справа дійде до весілля, то Надія певна – гучної гулянки не влаштовуватиме. Все буде дуже скромно.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.