Через прізвище Іво Бобулу колись перекривали кисень: хто нині популяризує хіти знаменитості

Іво Бобул має звання народного артиста України, але власним творчим шляхом невдоволений. Співак вважає, що його весь час затискали і не давали можливості виступати повноцінно.

Бобул категорично відмовлявся платити власні кошти за те, щоб його композиції звучали по радіо, а кліпи крутили на телебаченні. Тому його нарекли “неформатом” і постійно перекривали кисень. Тоді на українській естраді панували росіяни – Кіркоров, Басков тощо. Для них були всюди відчинені двері, а українським виконавцям пробитися на вершину олімпу було практично неможливо.

Іво Бобул с третьою дружиною Лілією Сандулесою

Ще однією проблемою чоловіка була національність. Іво постійно шпетили за румунське коріння і радили змінити прізвище. Та він принципово не йшов на це. Він румун тільки наполовину. В його жилах також тече й українська кров. Тож за 45 років у шоубізнесі натерпівся чимало.

У 2022 році стався зламний момент. Старі хіти виконавця набули шаленої популярності в соцмережах. Молодь їх охоче слухає і підспівує. Ім’я співака творчі люди навіть використовують для написання власних хітів. Так, ТНМК заспівав про те, що “Іво Бобул всім допомагає”, чим надзвичайно потішив метра естради.

Зв’язки з президентом

Не допомогло талановитому чоловіку у просуванні навіть кумівство з другим президентом. Леонід Кучма свого часу хрестив сина попвиконавця Данила, якому вже минуло 16 років. Леонід Данилович згадав про кума, коли почалися бомбардування українських міст, зателефонував з-за кордону і запропонував допомогу. Та Іво лише подякував за турботу, але не скористався – так і залишився у Києві.

Коли обирали шостого президента, Бобул першим заявив, що буде балотуватися на високу посаду, давав численні інтерв’ю, та потім усе заглухло. Артист так і не подав документи до ЦВК і в президентських перегонах не брав участі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.