Де ще можна побачити невістку Поплавського, окрім концертів свого свекра: звісно, на конкурсі краси

Про Аліну Поплавську ніхто нічого не чув, допоки дівчина не вийшла заміж за сина ректора університету культури Михайла Поплавського. Тепер рестораторка і співає, і в конкурсах краси перемагає.

Аліна має освіту спеціалістки в готельно-ресторанному бізнесі. Ресторанна сфера – це її улюблена стихія. Тут вона почувається немов риба у воді і ладна долати всі труднощі, що виникають у ході роботи. Та окрім основного заняття дружина Олександра Поплавського, з яким вони виховують 7-річного синочка Єгора, полюбляє займатися творчістю – малює, пише вірші і навіть співає.

Родина Поплавських у повному складі

Останнє не дивно, оскільки Аліна є невісткою відомого співочого ректора Михайла Поплавського. На всіх концертах “Пісні року”, які організовує відомий родич, брюнетка завжди радує глядачів своїм вокалом, ще й відзнаки з рук свекра отримує.

Звісно, злі язики тут же стали патякати, що Аліна Поплавська пробилася на сцену виключно завдяки родинним зв’язкам. На що Михайло Михайлович заперечив. Мовляв, почати співати було виключно бажанням невістки. Він їй ніколи не допомагав і не збирається цього робити надалі.

А от онука ректор університету культури обожнює. Вітаючи Єгора з 7-річчям, “юний орел” побажав нащадку:

“Рости спритним, як Людина-павук, відважним, як Бетмен, і мудрим, як кіт Матроскін!”

Аліна Поплавська мріє бути успішною не лише в ресторанному бізнесі

Конкурс краси для заміжніх жінок

Невістка Міх Міха обожнює подорожувати і знайомитися з культурами різних країн. А коли дізналася, що оголошується набір претенденток на конкурс Mrs.Ukraine International, вирішила спробувати сили, адже молодичка володіє ідеальною статурою й гарним обличчям. Аліна не прогадала. Титул королеви краси-2019 у Києві дістався саме їй. Після цього вона отримала право представляти Україну на міжнародному конкурсі заміжніх жінок у США “Місис Всесвіт-2019”.

В мережі можна побачити кадри з весілля Аліни з Олександром у 2013 році. Вона включила їх у кліп, присвячений коханому чоловіку.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.