Зіркові пари, які хотіли розлучитися після багатьох років шлюбу: Сумська і Борисюк, Руслана і Ксенофонтов

Як виявляється, в стосунках найміцніших пар українського шоу-бізнесу бували моменти, коли шлюб висить на волоску від того, щоб не розпастися.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Ольга Сумська показала Борисюка після репетиції
Ольга Сумська хотіла розлучитися з Борисюком

Відомі українські актори Ольга Сумська і Віталій Борисюк більше 20 років разом, у них виросла спільна донька Анна і вони навіть після такого довгого періоду подружнього життя досі з трепетом говорять один про одного. Але в інтерв’ю для програми “Щаслива за 7 днів” на телеканалі СТБ актриса зізналася, що був момент, коли вона думала про розлучення.

Ми були на роздоріжжі та навіть хотіли розлучитися, тому що були пригоди саме такого формату (має на увазі зраду). Але все одно потім ми мирилися

, – зізналася Сумська.

Борисюк додав, що чоловіки іноді вскакують у гречку не тому, що перестали кохати свою дружину, а тому що шукають різноманіття, але відмітив, що це їх і його зокрема не виправдовує.

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов

Чоловік Руслани Лижичко Олександр Ксенофонтов
Чоловік Руслани Лижичко Олександр Ксенофонтов

В 1995 році українська співачка і танцюристка Руслана Лижичко стала дружиною музиканта і продюсера Олександра Ксенофонтова. Вони всюди були разом, створили багато успішних проектів, але після перемоги на “Євробаченні” в 2004 році все змінилося. Під час підготовки до конкурсу пара залізла в борги, які треба було віддавати. Олександр як продюсер своєї дружини змушував її давати концерт за концертом і не помічав, як вона виснажувалася. Це закінчилося лікарняним ліжком.

Моє серце говорило — “Він тебе не чує, він тебе не розуміє”. І я вирішила, що нам треба розходитися

, – розповідала співачка, але замість того, щоб піти від чоловіка, вона залишила сцену і пішла у політику.

Ольга і Сергій Цибульські

За що живе родина Олі Цибульської під час війни
Оля Цибульська хотіла піти від чоловіка

Оля Цибульська після багатьох років чуток про роман з Дзідзьо розкрила ім’я і особу свого чоловіка Сергія, з яким разом ще зі школи. Нещодавно зірка зізналася в інтерв’ю Славі Дьоміну, що за 20 років не один раз хотіла піти від коханого, тому що вона дуже емоційна і експресивна жінка. Це закінчилося в момент, коли Оля помудрішала і зрозуміла, що бути разом — це рішення.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.