Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна: “Бездоганність в усьому”

Відома українська співачка Тіна Кароль виховує 14-річного сина Веніаміна, який вже вищий за неї і скоро почне знайомити зіркову маму з дівчатами.

Тіна Кароль стала мамою в шлюбі зі своїм продюсером Євгеном Огіром. У пари народився син Веніамін у 2008 році. Коли хлопчику було 4 рочки, його тато помер від онкологічного захворювання і співачка залишилася матір’ю-одиначкою. Більше вона заміж не виходила і не представляла жодного іншого чоловіка як нового коханого.

Артистка відправила сина на навчання у Великобританію, де Веніамін показував хороші результати. В мирні часи Тіна розповідала, що планує забирати спадкоємця назад в Україну, тому що він вже взяв усе, що було потрібно за кордоном, але через війну ці плани змінилися.

Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна
Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна

Нещодавно Веніаміну Огіру виповнилося 14 років. На спільних фото з зірковою мамою хлопець вражає мужнім виглядом і високим зростом. Це той вік, коли починаються перші стосунки і закоханість, але Тіна попередила дівчат, що їм з такою свекрухою як вона буде дуже важко.

Він вже людина, йому чотирнадцять, вищий за мене, жених. Я так дивлюсь, боже, це ж якась до мене в мої руки потрапить, дівчата, я не знаю, якщо чесно, в мене такий фейсконтроль жорсткий. Він (Веніамін) робить вигляд, що ще поки що про це не думає, а я вже на стрьомі

, – розповіла Кароль в “Сніданку з 1+1“.

Руслан Сенічкін спитав: “А у свекрухи Тіни Кароль є якісь вимоги?”.

Артистка заявила:

Звичайно. Б — бездоганність. В — в усьому. Людина не може бути такою, але нам потрібна найкраща

Кокетка Тіна Кароль показала чоловіка, який її надихає
Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна

Відмітимо, Тіну Кароль в шоу-бізнесі називають складною людиною і неодноразово про її характер казали, що він далеко не цукор. Але співачка так не вважає, вона ненавидить плітки та погоджується з фразою про те, що будь простіше і люди до тебе потягнуться.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.