Маша Єфросініна поскаржилася на безгрошів’я через війну: “Виходжу в мінус або нуль”

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна в інтерв'ю зізналася, що повномасштабна війна в Україні залишила її без роботи та заробітку. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Повномасштабна війна в Україні торкнулася абсолютного кожного українця. Хтось через війну залишився без житла, хтось був змушений тікати, а хтось лишився найціннішого – рідних людей. Крім того більшість українців залишилися без можливості нормально працювати і заробляти на життя. Зірки шоу-бізнесу не виключення. Зараз вони не мають можливості виступати в Україні, чи запускати нові проекти, тож залишилися без заробітку.

Нещодавно відома українська телеведуча Маша Єфросініна дала інтерв’ю Раміні Ехсхакзай і поскаржилася на безгрошів’я. Як відомо, Єфросініна являється Послом ООН з питань народонаселення в Україні. Телеведуча запевняє, що не отримує ніяких коштів за це.

 Ніколи не отримувала за це гроші. Ніхто у всьому світі не заробляє на цьому.

, – запевнила Маша Єфросініна.

Маша Єфросініна на інтерв'ю для Раміни Есхакзай розповіла про Лободу
Маша Єфросініна поскаржилася на безгрошів’я через війну

Також телеведуча розповіла, що єдиний потік доходу зараз вона отримує з власного Ютуб-каналу. Проте, за словами зірки, ці гроші вона змушена вкладати в цей же канал, тому в результаті вона виходить в нуль, або навіть в мінусі.

YouTube приніс мені гроші за ці 9 місяців кілька разів. Але я їх реінвестую далі. Іноді виходжу в мінус чи нуль.

, – розповіла Маша.

Єфросініна зізнається, що зараз живе лише за рахунок заощаджень, які відклала минулого року, а про новий дохід мова поки що навіть не йде. За словами телеведучої, у 2021 році вона заробила непогано, тож зараз має змогу деякий час не думати про заробіток.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.