Оля Полякова не розуміє, звідки пішли розмови про її розлучення з чоловіком: “Хтось пустив ці чутки”

Оля Полякова живе у шлюбі з Вадимом вже 18 років поспіль. Час від часу мережею ширяться чутки про негаразди в зірковій родині, розлучення і розподіл майна. Та співачка відкидає подібні закиди, запевняючи, що в родині все гаразд.

Спілкуючись із Машею Єфросиніною в рамках програми “Дорослі дівчата”, королева ночі висловила здивування, чому всі довкола говорять про її розлучення з Вадимом. Напевно, подібні чутки були спричинені інформацією про те, що Полякова і її благовірний в умовах воєнного стану змушені жити по окремо.

Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах
Оля Полякова не збирається розлучатися з Вадимом до закінчення війни

Хто розповсюджує подібні нісенітниці, Оля не знає, але дійшло до того, що й знайомі Вадима стали цікавитися, чи все гаразд у нього з блондинкою. Насправді, за словами Полякової, раніше між ними були певні непорозуміння, але війна все згладила. Тепер подружжя перебуває хоч і не разом, але у повній гармонії. Сталося так, що пара нині спілкується навіть частіше, ніж раніше, коли Полякова весь час пропадала по гастролях і концертних турах.

Суперблондинка також зізналася ведучій, що стосунки з Вадимом в неї ніколи не були ідеальними. Частенько виникали певні проблеми, бо в кожного була власна думка. Вони навіть спали в різних спальнях, щоб не заважати один одному відпочивати.

Звісно, 7-місячна розлука, спричинена війною не могла не позначитися на сім’ї. Вони і раніше були далекими від ідеалу, а зараз чоловік і дружина взагалі віддалилися один від одного. Коли випадають зрідка зустрічі, Оля з Вадимом замість насолоджуватися товариством одне одного і спілкуванням, страшенно сваряться.

Але про розлучення мова не йде абсолютно. Можливо, це й станеться колись пізніше, коли подружжя знову об’єднається. Та зараз про це ніхто з них не думає. Полякова запевнила, що не розлучається і попрохала не розповсюджувати про це чутки.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.