Дружина Тараса Тополі Alyosha поскаржилася на життя в Штатах: “Вчотирьох на маленькому диванчику”

Співачка Alyosha після початку повномасштабної війни в Україні з трьома маленькими дітьми поїхала до США. Нещодавно артистка дала велике інтерв'ю, в якому розповіла, як їй живеться за кордоном.

З  початку повномасштабної війни в Україні мільйони жінок були змушені втікати за кордон, щоб не наражати на небезпеку своїх дітей. Співачка Alyosha не стала виключенням. Дівчина разом зі своїми трьома дітьми поїхала до США, де у неї живе свекруха, в той час, як її чоловік Тарас Тополя вступив до лав ЗСУ і пішов на фронт.

Співачка живе в Америці вже 10 місяців. Нещодавно Alyosha дала велике інтерв’ю, яке вийшло на Ютуб-каналі Оліцької. Співачка розповіла, як їй живеться під одним дахом зі свекрухою і чи подобається їй життя в Америці.

Дружина Тараса Тополі Alyosha поскаржилася на життя в Штатах
Дружина Тараса Тополі Alyosha поскаржилася на життя в Штатах

Альоша зізналася, що їй не подобається життя за кордоном хіба що через те, що вона тут вимушено.

Не подобається, що я тут насильно. Що це не з мого бажання я тут. Я тут, тому що треба

, – зізналася Alyosha.

Дівчина розповіла, що вона живе в двоповерховому будинку зі своєю свекрухою. Незважаючи на те, що будинок просторий, вона із трьома дітьми поселилася в одній кімнаті.

У нас є своя кімната, де я з дітьми, хоча там є ще кімната, куди можна було розілитися… але нам і не тісно. Я на маленькому диванчику з Марійкою, а хлопці на великому ліжку. Але так часто стається, що ми всі вчотирьох або на великому ліжку, або на маленькому диванчику. Я – в позі “зю”.

, – розповіла Alyosha.

Також артистка добавила, що не подобається в Америці їй ні їжа, ні місцева вода. За словами Альоші, їжа там вся має штучний смак – м’ясо,  овочі та інше, а вода з крану тече настільки хлорована, що набравши ванну, від випарів хлорки буквально роз’їдає очі.

Співачка дуже сумує за рідною Україною і мріє швидше повернутися додому.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.