Олександр Кривошапко розповів про розлучення з матір’ю своєї дочки та розлуку з дитиною: “Може занести”

Відомий український співак Олександр Кривошапко розлучився з другою дружиною, яка народила йому доньку і вперше розповів, в яких вони зараз стосунках.

Олександр Кривошапко після недовгого шлюбу зі зрадницею Тетяною Денисовою закохався в актрису Марину Кінські. У пари народилася донька Аліса, але зберегти сім’ю їм не вдалося. Зараз Марина з Алісою перебувають за кордоном, а Кривошапко знаходиться в Україні та активно займається волонтерською діяльністю.

В новому інтерв’ю Даніелю Салему Олександр розповів про нинішні відносини з колишньою дружиною і матір’ю своєї дитини:

Ми з Мариною не разом, ми з нею у дуже добрих стосунках, вони періодично якось трансформуються. У нас завжди є якісь розбіжності щодо дитини, це може бути. І десь при розбіжностях може занести, але якось взагалі мінімально, бо є одна мета — зробити дитину щасливою. Дитина дуже любить тата, дуже любить маму і ми давним давно вже прийшли до того, що давай без особистих якихось, все заради дитини та тьху тьху тьху, з різними, скажімо так, пригодами, проте ми знаходимо в собі сили залишатися у нормальних людських взаєминах. Як на мене, це ідеальний варіант після того, як ми не змогли зберегти сім’ю

Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка
Олександр Кривошапко розповів про розлучення з Мариною Кінські та розлуку з дитиною

Співак розповів, що за весь час війни бачився з донькою лише раз, коли Марина привезла її в Україну на декілька днів. Йому як батьку важко бути в розлуці з дитиною, але ще важче усвідомлювати, що тут вдома в будь-який момент може “прилетіти” і Аліса знову побачить все те, що бачила, коли все почалося. Донька дає йому сил робити свою справу, тому що розуміє, що тато допомагає людям:

Тяжко, ніхто ж не знає, що буде з цією війною завтра. Бабуся у нас дуже класна, обидві класні бабусі, просто моя поки що далеко. Ось бабуся її по маминій лінії, Олена Анатоліївна, вона мабуть їй там багато каже хорошого про тата і мені донечка каже: “Тату, я знаю, що ти допомагаєш людям, ти великий молодець, я тобою пишаюся”. Вона мені це сказала – і все!

, – зізнався Кривошапко.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.