Сергій Притула оголосив про завершення кар’єри телеведучого: повернення до розважальних шоу не буде

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула оголосив про завершення кар'єри на телебаченні. Чоловік прцював на телебаченні 17 років, втім війна в Україні змінила його пріоритети.

Сергій Притула – відомий український телеведучий, який полюбився публіці своїми жартами та артистизмом. На рахунку чоловіка багато популярних шоу, серед яких “Файна Юкрайна”, “Підйом”, “Вар’яти-шоу”, “Хто зверху” та інші.

Крім того, що Притула являється телеведучим, з 2014 року, після початку війни на сході України, він став активно волонтерити. У 2020 році чоловік заснував власний фонд, який спеціалізується на допомозі українським військовим, а також постраждалим людям у війні.

Сергій Притула двічі одружений і має трьох дітей
Сергій Притула оголосив про завершення кар’єри телеведучого

З початком повномасштабної війни в Україні Сергій Притула став головним волонтером країни. Фонд Притули збирає неймовірну кількість коштів за які купується  військова техніка для ЗСУ, а також все необхідне для українських військових. Останній великий збір був у жовтні, коли Притула збирав кошти на дрони-камікадзе, назвавши цей збір “на помсту русні”.

Нещодавно Сергій Притула дав велике інтерв’ю Маші Єфросініній, де розповів про своє життя під час війни, про фонд та про плани на майбутнє.

Чоловік вперше заявив, що вирішив завершити кар’єру телеведучого. Раніше чоловік відповідаючи на питання журналістів щодо роботи на телебаченні, говорив, що буде про це думати після закінчення війни. Втім, чоловік вже прийняв для себе рішення.

Сьогодні я можу з упевненістю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи

, – заявив Притула.

Образ, у якому Сергій Притула дав інтерв'ю українській телеведучій Маші Єфросиніній
Сергій Притула оголосив про завершення кар’єри телеведучого

Чоловік зізнався, що після подій, які трапилися з 24-го лютого він не впевнений, що зможе і далі веселити людей, тож всі свої сили він вирішив направити у волонтерство.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.