Олег Скрипка згодився грати в мюзиклі, якщо дозволять відшмагати Кіркорова: другу умову продюсери не виконали

Мюзикл "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" вийшов на телеекрани новорічної ночі 2002 року і настільки полонив глядацьку аудиторію, що було вирішено знімати подібні новорічні шедеври щороку.

За гоголівським сценарієм, дійство відбувається у селі Диканька напередодні Різдва. Головний герой коваль Вакула мав принести своїй нареченій Оксані черевички, які носила царівна. Тільки тоді серце юної красуні спроможне розтанути. Щоб упоратися з таким складним завданням, молодику довелося піти на угоду з самим Чортом.

Олег Скрипка відлупцював Філіпа Кіркорова

Все у цій комедії було чудово. Гарні краєвиди українського села, вихідці з простого народу, знімання в Києві. Навіть царські палати підмінили Маріїнським палацом. Багато українських авторів було залучено – Ольга Сумська, Володимир Горянський, Андрій Данилко і т.д. От тільки одна невдача – картина вийшла російською мовою. А ті персонажі, що мали б за логікою говорити українською, вимовляють написаний для них текст так, неначе в них язики зламалися.

Оксану грала Ані Лорак, тож не дивно, що дівчина, яка нині переїхала жити до рф, не обурилася подібною обставиною. Але як могли змовчати такі україномовні артисти, як Олег Скрипка, Кузьма Скрябін, Олександр Пономарьов?! У Кузьми ми, звісно, вже нічого не зможемо спитати. А от у виконавця ролі Вакули журналісти поцікавилися, що сталося.

Дві умови від Скрипки

І от що розповів Олег. Виявляється, перед зніманням він поставив дві умови продюсерам. Першою була можливість надавати копняків Чорту, роль якого дісталася Філіпу Кіркорову. Другою якраз і була мовна угода. Йому пообіцяли, що зроблять все, як вимагає музикант, та наполовину обдурили. Кіркорова дозволили відлупцювати у кадрі, а от мова вийшла не російська і не українська, а щось перековеркане.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.