Чому Кравець пішла з “Кварталу” і чим збирається займатися: відверті зізнання квартальної дружини Зеленського

Любителі "Вечірнього кварталу" помітили, що останнім часом на сцену перестала виходити єдина жінка-актриса Олена Кравець, яку тепер підміняють дівчата із "Жіночого кварталу". Інтрига тривала доволі довго. Врешті кума президента сама розповіла, в чому причина її відсутності в колективі.

Пауза, яку взяла Олена у “Кварталі 95”, є вимушеною, зізналася гумористка. Всіх нас кардинально змінила війна, і вона теж не стала виключенням. Тож після червневого благодійного туру актриса попрощалася зі своїми хлопцями по комедійному проєкту і пообіцяла, що, можливо, колись повернеться. От тільки не назвала конкретної дати.

Олена Кравець більше не виходитиме на сцену Кварталу 95

Фактор, який змусив Кравець після довгих років попрощатися з “кварталівцями”, доволі вагомий. В інтерв’ю Маші Єфросиніній 46-річна зірка сповістила, що страждала від кропив’янки. Хвороба так сильно мучила жінку, що вона більше не могла їздити на концерти. Їй знадобилося тривале лікування.

У світлі останніх подій відбулася переоцінка цінностей, і Кравець стала цінувати кожну мить життя. Тому не хоче проживати його марно. Вона переродилася в зовсім іншу людину. Вона не могла виходити в кадр, знаючи, що з нею коїться, і відчуваючи через це страшенний дискомфорт.

Ніхто з колег-артистів не звинуватив Олену в зраді, адже всі чудово бачили, що з нею коїться. Тож відпустили з миром, сподіваючись, що надалі ще будуть разом брати участь у спільних концертах.

Кравець перекочувала на нову програму

Але творча жилка далася взнаки. Актриса не змогла надто довго перебувати вдалині від прихильників. Тож придумала власне шоу, яке назвала “Тихий вечір”. Побачити його можна на каналі “Дім”.

Звісно, переживала, що “кварталівці” не зрозуміють і не вибачать. Сповістила хлопцям цю новину, оскільки вважає їх дуже близькими людьми після сумісної довголітньої праці. Вони й тут зрозуміли Олену. Стартував новий проєкт новорічної ночі. До новоспеченої телеведучої завітало в цей день чимало зіркових гостей.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.