35-річна Настя Каменських вперше прокоментувала розлучення з Потапом: “Зараз у кожного з нас свої напрямки”

Парочка відомих українських музикантів останнім часом сильно непокоїла своїх шанувальників натяками на розлучення. Нещодавно Настя Каменських вперше висловилась про розставання з Потапом

Повномасштабна війна випробувала на міцність не лише український народ, а й чимало стосунків. Так, багато пар розірвали свої шлюби, припинили кохати одне одного та просто розбіглись. Влітку минулого року шанувальники запідозрили, що в стосунках Насті Каменської та Потапа також не все так добре, як могло б бути. Ба більш, на це постійно натякали самі закохані.

Час від часу Настя Каменських і Потап підливають масла у вогонь, натякаючи на те, що їхній шлюб може розпастись у будь-яку хвилину. Так, наприклад, на особистих сторінках знаменитостей не з’являються спільні фотографії чи романтичні послання одне одному, які так часто публікувались раніше. Втім, останні події трішки заспокоїли фанатів, адже довели, що Потап і Настя досі разом.

Настя Каменських і Потап спростували чутки про своє розлучення
Настя Каменських і Потап спростували чутки про своє розлучення

Розлучення скасовується

Нещодавно українська бізнесвумен Христина Хроновська влаштувала приватну різдвяну вечірку, на яку запросила своїх друзів і близьких, серед яких виявилась і відома зіркова пара. Так, Настя Каменських і Потап вирушили на зустріч разом. Хоча артисти вирішили не афішувати свого виходу у світ, їхні спільні фото все-таки з’явились у мережі.

Потап і Настя разом на різдвяній вечірці
Потап і Настя разом на різдвяній вечірці

Тепер відома українська співачка вирішила спростувати будь-які чутки про розлучення зі своїм коханим у новому інтерв’ю для Insider. Настя Каменських вперше за довгий час так детально розповіла публіці про свої стосунки з чоловіком. Знаменитість зізналась, що наразі вони займаються кожен своїми робочими справами, проте ні про яке розлучення навіть мови не йде.

Артистка висловилась про завантажений робочий графік та зізналась, що саме через це вони рідко з’являються десь разом. Втім, продовжила Настя Каменських, вони розуміють, що стосунки у такі важкі часи – це чи не найголовніша річ. Тому, розповіла співачка, вони всіляко намагаються одне одного підтримати.

Звичайно, зараз у кожного з нас свої завдання і напрямки діяльності. Однак, головне – це об’єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні і йти назустріч миру і перемозі

– підсумувала артистка в новому інтерв’ю.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".