“Вирішив, що я повинен”: фронтмен Океану Ельзи Вакарчук назвав своє військове звання та перелічів обов’язки

Відомий український співак і фронтмен популярного гурту "Океан Ельзи" прокоментував свою діяльність у лавах ЗСУ та зізнався, чим займається. Артист почав військову діяльність ще у березні

Святослав Вакарчук ще на початку повномасштабної війни вирушив до військкомату. Відомий український музикант належить до тієї групи артистів, які з лютого не змогли сидіти, склавши руки. В останньому інтерв’ю знаменитість розповів про те, яку відповідь отримав у військкоматі та чим наразі займається.

Український музикант детальніше розповів про свою діяльність у лавах ЗСУ
Український музикант детальніше розповів про свою діяльність у лавах ЗСУ

Згадуючи про перші дні повномасштабної війни, український музикант розповів про те, як разом із братом приїхав до Львова. Артист допомагав людям переїжджати, втім шлях тримав саме до військкомату. Разом зі своїм братом він став на облік. Так, Святослав Вакарчук також назвав своє військове звання у лавах ЗСУ.

Моє звання – лейтенант. Уже старший лейтенант, бо за роки, виявляється, дають підвищення

розповів український музикант в інтерв’ю для Наталії Мосейчук.

Фронтмен гурту Океан Ельзи також розповів про те, які обов’язки виконує як старший лейтенант. Святослав Вакарчук пригадав, що, коли прийшов ставати на облік до військкомату, то йому сказали займатись тим, що він вміє – виконувати те, на що він навчався в університеті. Український музикант завершив військову кафедру й отримав диплом зі спеціальності “соціологія та психологічна боротьба”.

Святослав Вакарчук зізнався, чим займається у лавах ЗСУ
Святослав Вакарчук зізнався, чим займається у лавах ЗСУ

Артист зауважив, що саме цим він зі своєю командою і займається. До слова, Святослав Вакарчук також висловився про те, з ким працює. Співак зазначив, що йому вдалось зібрати хоч і невеличку, але потужну команду. Разом вони розробили детальний план роботи, до якого приступили на початку березня. До сьогодні, за словами Вакарчука, вони разом продовжують “лупати цю скалу”.

Крім того, артист висловився про своїх колег за цехом – інших співаків, акторів і шоуменів. На його думку, не кожному представнику так званого культурного фронту України варто їздити у гарячі точки. Святослав Вакарчук впевнений, що артисти мають право самостійно вирішувати, де вони більше приносять користь. Втім, сам фронтмен Океану Ельзи заявив: “Я вирішив, що я повинен”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.