“Тактильна людина”: краш Олексій Арестович зізнався, з ким із задоволенням обіймається частіше, ніж з дружиною

Відомий український громадський і політичний діяч Олексій Арестович зізнався, кому останнім часом приділяє занадто багато уваги. Залишається чекати на реакцію його дружини Анастасії

За час повномасштабної війни Олексій Арестович встиг стати одночасно найпопулярнішим чоловіком та особою, яку найчастіше критикують. Попри все інтерес публіки до його особи не вщухає. Так, нещодавно громадський і політичний діяч висловився про головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Олексій Арестович про Валерія Залужного

Радник Офісу президента України Олексій Арестович нещодавно взяв участь в інтерв’ю для YouTube-каналу “У ліжку”. У ході розмови знаменитість висловився про Валерія Залужного та свого ставлення до нього. Так, за словами Арестовича, він вважає головнокомандувача китом. Чому саме таке порівняння – радник ОП України пояснив у коментарі публіці.

Олексій Арестович висловився про Валерія Залужного
Олексій Арестович висловився про Валерія Залужного

На думку “українського краша” Арестовича, якщо описувати Валерія Залужного, то ідеально буде назвати його китом. Радник ОП вважає, що головнокомандувач ЗСУ такий самий сильний і добрий, як кит, а також може бути так само небезпечним, якщо його розлютити. Втім, зізнався Олексій Арестович, найголовніша схожість Залужного з китом – це його розміри.

Він величезний. Я дуже обійматися з ним люблю. Я взагалі тактильна людина. Для мене обов’язково торкнутися людини

зізнався у новому інтерв’ю відомий український політичний і громадський діяч.

Радник Офісу президента України висловився про Головнокомандувача ЗСУ
Радник Офісу президента України висловився про Головнокомандувача ЗСУ

Крім того, Олексій Арестович вирішив пригадав, коли та за яких умов він познайомився з Валерієм Залужним. За словами радника ОП, вони знайомі понад 28 років, а зустрілись вони під час навчання у військовому училищі. Характеризуючи свого не лише колегу, а й хорошого товариша, Олексій Арестович назвав Валерія Залужного скелею та дуже надійною людиною.

Нагадаємо, що раніше Олексій Арестович розповідав, як познайомився з Залужним. Тоді ще майбутній відомий політичний і громадський діяч був помічником начальника варти на одеській гауптвахті, а майбутній головнокомандувач ЗСУ сидів у камері. Оскільки Валерій Залужний був на курс старшим від Арестовича, Олексій не став “фамільярничати” та привітався з ним просто: “Курсанте Залужний! Привіт!”.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.