Про перипетії життя Володимира Дантеса знають усі: що сталося з колегою по “ДіО.Фільмам” Вадимом Олійником

Дует Дантеса з Вадимом Олійником під керівництвом Наталії Могилевської мав шалену популярність і не знав відбою від фанаток. Проте гурт "ДіО.Фільм" розпався у 2015 році, й кожен із молодиків пішов своїм творчим шляхом.

Володимир Дантес одружився з Надею Дорофєєвою і вряди-годи радував шанувальників новими композиціями. А Вадим зник з радарів шоубізу. Насправді музикант почав виступати під псевдо Oleynik, але минулого успіху йому не вдалося повторити. Щоправда, 2016-го Олійник втрапив у число номінантів на премію “Прорив року”, але статуетку M1 Music Awards так у руках і не потримав.

https://www.instagram.com/p/Cmmm8xxtM46/

З Дантесом після розриву музичних стосунків вони більше не спілкувалися. Щоправда, одного разу зустрілися в “Лізі сміху”. Володя перебував у журі гумористичного шоу, а на Олійника робили пародію. Перекинулися парою слів і все.

Окрім музики знаменитість захоплюється футболом. Він бере участь в іграх команди зірок шоубізу ФК “Маестро”. І навіть разом із іншими мас-медіа їздив на Чемпіонат світу у 2013 році. Пробував сили Вадим і в модельному бізнесі. Його можна було побачити на подіумі Українського тижня моди в одязі бренду PODOLYAN.

Шлюб Вадима Олійника з Анною тривав 5 років

У 2015 році співак одружися з Анною Браженко. Дівчина займалася піар менеджментом. На жаль, за 5 років шлюб розпався. Коли журналісти поцікавилися, що спричинило розпад сім’ї, Олійник прокоментував коротко: “Просто так склалося”. Стосунки з Анною пережили самі себе, тож Вадим ні про що не шкодує.

Його серце було готове сприймати інше кохання. Вовк-одинак узявся з новим ентузіазмом писати пісні в надії, що невдовзі з’явиться нова муза. До неї була одна вимога – має не заважати чоловіку творити. Судячи з Інстаграм-сторінки він знайшов саму таку дівчину.

Нині Олійник мешкає в Чернівцях. Після початку війни Вадим спочатку перебував у Львові, де займався волонтерською діяльністю, згодом повернувся у рідне місто. У волонтерський штаб приходить провізія з різних куточків Європи. Тут гуманітарку сортують і розвозять по найбільш постраждалих регіонах.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.