Коля Серга проявляв чудеса витривалості в “Орлі і решці”: чим нині дивує безстрашний музикант і телеведучий

Глядачі тревел-шоу "Орел і решка" з захопленням слідкували за сміливими вправами ведучого Колі Серги. Здавалося, для нього немає нічого неможливого ані на землі, ані в повітрі, ані під водою. Тепер свою фізичну майстерність 33-річна знаменитість проявляє в лавах ЗСУ.

Коля з дитинства проявляв різноманітні таланти. Під час навчання в Одеському університеті екології Серга завзято грав у КВН. І навіть зумів пробитися зі своїми жартами на російський розважальний телеканал ТНТ.

Музикант Коля Серга став військовим

Згодом була “Фабрика зірок”, де продюсер Костянтин Меладзе махнув рукою на вихованця – мовляв, безталанний. Так тривало, допоки Колі не дозволили виконати власну пісню. От тут усі й втямили, який він молодець. Були у Серги думки вступати до Щукінського училища, та згодом музика пересилила, і він відмовився від ідеї стати актором.

З програмою “Орел і решка” одесит об’їздив пів світу, побачивши, як живуть інші люди. А коли в Україну прийшла біда, не став осторонь. Спочатку активно допомагав містянам, потім став до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну від російської навали. Тепер Коля проклинає всі презервативи, якими свого часу користувався. Адже доживши до 33 років, так і не став батьком жодного разу і не має кому передати свій багатий життєвий досвід.

В армії Серга займається своєю звичною справою. Їздить із “Культурним десантом” по позиціях і підтримує бойовий дух побратимів. Після перемоги першим ділом збирається напитися, бо в армії панує сухий закон. А потім уже візьметься виконувати програму по збільшенню кількості українців.

Та, напевно, з армії не піде. Принаймні зараз зірка схиляється до думки, що продовжить працювати з ветеранами. Коли навчався в універі, Коля відвідував військову кафедру, тож тепер може використати отримані теоретичні знання на практиці. А своєю нинішньою музою боєць вважає Збройні Сили України.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.