“Не був би тим, ким я став”: Павло Зібров зізнався, чому не жалкує про розлучення з дружиною, яка йому зрадила

Легендарний український співак захопив шанувальників не лише шикарними чорними вусами, а й цікавим особистим життям. Знаменитість висловився про розлучення зі своєю дружиною

Павло Зібров майже тридцять років перебуває у шлюбі зі своєю коханою дружиною Мариною. У своїй другій половинці артист ніколи в житті не сумнівався, а у кожному інтерв’ю та коментарі для публіки не втрачав можливості нагадати, що дуже сильно кохає свою дружину. Ба більш, знаменитість зізнається, що Марина Зіброва допомогла йому стати тим, ким він є сьогодні.

Втім, нинішня дружина українського співака не стала його першою офіційною жінкою. Раніше знаменитість перебував у шлюбі з іншою, а від колишньої в артиста залишився син Сергій. Так, в інтерв’ю для телеканалу “СТБ” Павло Зібров висловився про свою колишню дружину та зізнався, що насправді він не жалкує про розлучення з Тетяною Самохваловою.

Відомий український співак висловився про розлучення з дружиною
Відомий український співак висловився про розлучення з дружиною

Павло Зібров розповів про розлучення з дружиною

У нещодавній розмові з журналістами відомий український співак висловився про розлучення зі своєю колишньою дружиною. За словами артиста, він ніколи не жалкував про те, що сталось. Павло Зібров зізнався, що, якби він не розлучився з першою дружиною, то не зустрів би ту жінку, яка перевернула його життя з ніг на голову, в хорошому сенсі.

Артист зізнався, що завдяки тому, що він розлучився з колишньою дружиною, йому вдалось зустріти Марину, нинішню дружину. Без цього, продовжує артист, він ніколи б не зміг досягти успіху в професійному плані.

Не зустрів би Марину – не був би Павлом Зібровим, тим, яким я став. Тому що це моя друга половинка, ми дивимося, ми дихаємо в одну сторону

– прокоментував відомий український співак.

Павло Зібров раніше зізнався, чому розлучився з першою дружиною Тетяною Самохваловою
Павло Зібров раніше зізнався, чому розлучився з першою дружиною Тетяною Самохваловою

Нагадаємо, що Павло Зібров розлучився зі своєю першою дружиною через те, що вона покохала іншого чоловіка. Раніше артист коментував те, що сталось в минулому. Тоді Павло Зібров був у армії, а після повернення з’ясував, що Тетяна Самохвалова йому зрадила з іншим чоловіком. Співак говорив без образи в голосі, а, описуючи ситуацію, зазначив, що таке стається, а отже немає сенсу мучити себе минулим.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.