На сина Ірини Білик наклали оком доньки Нікітіна і Кричевського: кого обрав собі в подруги зірковий нащадок

Зіркові діти Ірини Білик, Юрія Нікітіна, Гаріка Кричевського дружили між собою в дитинстві. Батьки сподівалися, що породичаються і стануть сватами. Але час минув, нащадки стали дорослими і змінили власні уподобання.

Коли Глібу Оверчуку було 13 років, його мама Ірина Білик із гордістю розповідала, що синок уже зібрав музичний гурт, до складу якого входила і донька Гаріка Кричевського:

“Вони грають, творять, співають”.

Мама сподівалася, що, можливо, дітки, що дружать, виростуть і покохають одне одного. Але цього не сталося. Співачка обіцяла у всьому допомагати сину, але він хоч і грає у гурті з хлопцями, все ж опанував іншу професію, пов’язану зі звукорежисурою.

Син Білик і донька Кричевського дружили в дитинстві

Старша донька Олі Горбачової з Юрієм Нікітіним ще з 4 рочків була закохана в Оверчука. Це при тому, що її тато був хрещеним батьком хлопчика. Дівчинка спеціально виряджалася в нові сукенки, які їй у великій кількості дарували мамині подружки Ірина Білик і Ассія Ахат.

Ірина Білик і Ольга Горбачова мріяли стати свахами

Глібу тоді було 8 років, і він скептично ставився до малечі. Мама хлопчика була не проти, щоб дітки в дорослому віці побралися. А Оля Горбачова змушена була вислухати пісню підлітка “Мама” разів зо десять. В підсумку дитина заявила, що бажає, аби Оверчук співав не про маму, а про неї.

Роки минули. Діти підросли. Гліб знайшов собі зовсім іншу дівчину. З Алісою він співмешкає вже 5 років, та чомусь вести дівчину під вінець не поспішає, як мама не наполягає. Вікторія Кричевська 2 роки тому вийшла заміж у Німеччині. А Поліна Нікітіна не встигла закінчити школу, бо почалася війна. Напевно, дівчина вже давно забула про свою дитячу закоханість.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.