Як виглядає моя улюблена Страшко в звичайному житті: чи крутила Ірина Поплавська роман із Соколовим

Телеглядачі з захватом спостерігали за трансформаціями дівчини-розумниці у красуню в серіалі "Моя улюблена Страшко". Та якщо зазирнути в Інстаграм Ірини Поплавської, якій дісталася роль нещасної дурнушки, можна помітити чимало схвальних відгуків з приводу зовнішності актриси.

Навіть без макіяжу і в домашньому одязі Поплавська виглядає доволі спокусливо. Як же важко було гримерам зробити із дівчини те, що ми побачили в серіалі! Це була перша телевізійна роль актриси, яка принесла їй славу і впізнаваність. Іра не побоялася стати заручницею ролі потвори Насті Глушко і не прогадала.

Чи був роман між партнерами по серіалу Іриною Поплавською і Олександром Соколовим?

Тепер у неї з’явилася ціла армія шанувальників. А ті, хто з захватом дивився “Мою улюблену Страшко”, й досі розмірковують, чи виникла під час знімання іскорка між Іриною і Олександром Соколовим, який зіграв роль Макса Бондаренка. Журналісти прямо запитали в пари, в яких вони стосунках. На що ті багатозначно перезирнулися, а Іра напустила ще більше туману фразою:

“Я можу лише сказати, що щастя любить тишу”.

А ще поскаржилася, що після завершення виснажливої 8-місячної роботи над серіалом, дуже довго не могла адаптуватися до звичного життя. Адже ритм на знімальному майданчику був просто шалений.

Так виглядає Ірина Поплавська у звичайному житті без косметики

Дивно, але красеню Олександру Соколову зрозумілі почуття героїні Поплавської. Виявляється, в дитинстві хлопчина зазнав булінгу. Нахабні однокласники весь час відбирали в нього бутерброди, які мама давала в школу.

Та повернімося до Ірини. На жаль, через війну глядачі не побачили 2-го сезону “Страшко”. А сама дівчина нині перебуває у Німеччині. Там давно мешкає тітка актриси. Спочатку Поплавська перебувала на півночі країни. А потім дізналася, що для українських акторів у Берліні є різні програми підтримки, тому подалася туди. По завершенні бойових дій вона планує повернутися в Україну.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.