Ольга Сумська, Міла Нітіч, Артем Пивоваров спростували публікації: літаків не надсилали, з диванів не стрибали

Відомі особистості частенько потерпають від слави і популярності, бо багато хто хоче попіаритися за рахунок знаменитості. Ось і виникають у пресі такі несподівані новини, що в зірок від них очі на лоба вилазять.

Ольга Сумська

Актриса частенько читала в ЗМІ, що багатії дарували їй коштовні подарунки і навіть надсилали за нею приватні літаки. Ольга запевняє, що це повна нісенітниця, і не уявляє, як подібні “новини” перетравлював її чоловік Віталій Борисюк.

Окрім інтрижок із політиками, Сумській у пресі приписували нечесне кар’єрне просування, мовляв, усе робилося по блату. Цього просто не могло бути, запевнила актриса.

Міла Нітіч

Насправді тато Міли Нітіч не вчився разом із Володимиром Бебешком

Співачка поскаржилася, що хтось розпускає плітки, нібито її тато навчався разом із Володимиром Бебешком. Тому продюсер і узявся розкручувати зірку. Це надзвичайно обурює дівчину, адже у чоловіків різниця у віці складає понад 10 років, і вони ніяк не могли бути студентами одночасно.

Артем Пивоваров

Артем Пивоваров запевняє, що не стрибав по диванах

На концертах співак поводиться мов справжній живчик. Цю його здатність заряджати всіх драйвом використали чимало медіа, розповідаючи, як Артем застрибував на диван прямо під час інтерв’ю, а потім ще й перестрибував на бильце. Артиста подібні записи дуже злять. Він запевняє, що ніколи нічого подібного в його житті не траплялося. Шанувальники талановитого молодика жваво відгукнулися на підтримку кумира:

Як на мене, то ти своїми рухами на сцені задаєш драйву”.

“Просто ця стихія живе в ньому”.

“Ну, бо не москаль!

Оля Цибульська

Співачка частенько страждала від пліток. Про зірку казали багато дечого: що вона заміжня за олігархом, що має сина від Дзідзьо тощо. Врешті зірці це набридло, і вона показала справжнього чоловіка і батька Нестора. З’ясувалося, що вони знайомі ще зі школи. Але обранець не бажав публічності, тому і довелося вислуховувати всілякі чутки.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.