“Я зараз реально кайфую від нового життя”: Володимир Дантес висловився про побут після розлучення з Дорофєєвою

Нещодавно стало відомо, що експодружжя Дорофєєвої та Дантеса офіційно розпалось. Тепер український шоумен прокоментував свій емоційний стан. За словами зірки, він насолоджується життям

Відомий український гуморист і співак Володимир Дантес запам’ятався шанувальникам не лише як “сольний гравець”, а і як чоловік Наді Дорофєєвої. Навесні минулого року знаменитості повідомили, що їхній шлюб підійшов до кінця. Хоча багато фанатів болісно сприйняли цю новину, тепер відомо, що життя колишніх склалось добре навіть після розлучення.

Нещодавно Володимир Дантес і Надя Дорофєєва офіційно розірвали свій шлюб і отримали відповідні документи. Український шоумен зізнався, що він надіслав своїй колишній дружині офіційні папери та привітав її з цим. Надя Дорофєєва, своєю чергою, відповіла ексчоловікові взаємністю.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес нещодавно офіційно розлучились
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес нещодавно офіційно розлучились

Після розірвання шлюбу український шоумен прокоментував свій емоційний стан та поділився зізнанням стосовно того, як сильно його життя змінилось за минулий рік. У новому інтерв’ю, яке опублікували на YouTube-каналі “Ветерани космічних військ”, Дантес розповів про все детальніше.

Ведучі проєкту запитали у Володимира Дантеса, чим хорошим йому запам’ятався минулий рік. Знаменитість відповів на це запитання, зазначивши, що 2022 року насправді відбулось чимало цікавих та зворушливих подій. Український шоумен розповів, що його життя дуже сильно змінилось, проте він тільки радіє цим змінам.

Багато чого було класного у 2022 році. Змінилося моє життя кардинально і воно класне. Я зараз реально кайфую від свого нового життя

– прокоментував український артист.

Володимир Дантес висловився про своє життя після розлучення з Дорофєєвою
Володимир Дантес висловився про своє життя після розлучення з Дорофєєвою

Нагадаємо, що навесні минулого року з’явились перші чутки й натяки зі сторони “зіркової четвірки” – Дорофєєвої, Дантеса та Кацуріних. Першими почали стосунки Надя та Михайло Кацурін, а після Дантес та Даша Кацуріна також почали “приглядатись” одне до одного.

Тепер всі чутки стали реальністю, а в українському шоубізнесі з’явились нові закохані. До слова, Дантес і Дорофєєва нарешті стали батьками, втім окремо одне від одного. Оскільки в Кацуріних є спільні діти, тепер з ними проводять багато часу не лише батьки, а і їхні нові кохані.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.