Чим зараз займається довгоносик Віктор Андрієнко: знаходиться з дружиною в Києві і проклинає колишніх колег

Після закриття популярного "Шоу Довгоносиків" його автор і натхненник Віктор Андрієнко разом із колегою Валентином Опалєвим подалися до москви. Їхні прізвища потім частенько з'являлося у титрах фільмів, знятих у сусідній країні. Нещодавно журналісти поцікавилися в митця, чим займається і де нині перебуває, і були надзвичайно здивовані, що у Києві.

Віктор Андрієнко такий же веселий по життю, як і був у шоу. Йому навіть грати нічого не доводиться. А голоси копіює так, що ніхто й не здогадається, що це підробка. Були часи, коли він вів програму на радіо голосом улюбленого героя Івана Шпикуляка. Ведучий мав брати інтерв’ю у гурту The ВЙО, та хлопці не прийшли на ефір. Тоді Віктор почав розмовляти сам із собою різними голосами. Нікому й на думку не спало, що це говорить не лідер гурту Мирослав Кувалдін.

Шоу довгоносиків закрилося на піку популярності

24 лютого 2022 року Андрієнко з Русланою Писанкою мали грати виставу у Харкові. Але актриса зламала ногу, і поїздку довелося скасувати виступ. Книжки “Легенди Чарівнолісся” шрифтом Брайля, які автор мав передати в музей і інтернат для дітей з вадами зору, довелося відправляти поштою. А сам Віктор залишився у Києві і бачив на власні очі, як бойові гелікоптери стріляли блискавками.

Віктор Андрієнко з дружиною залишилися в Києві

Шість років актор провів у москві, винаймаючи квартиру на пару з колегою Ігорем Кістолем. Але бажання перебратися туди на ПМЖ чомусь не виникло. Приїжджав, працював і повертався назад до України. Дехто не розумів цього.

Багато хто з московських друзів артиста, від яких він сподівався почути слова підтримки, лише лаялися в слухавку, розповідаючи, які українці падлюки. Натомість абсолютно несподівано зателефонували не дуже близькі знайомі з Америки й Чехії і запропонували допомогу з переїздом. Але Віктор із дружиною і сином залишилися в Києві. Чоловік продовжував працювати над дитячим кіно, щоб не з’їхати з глузду.

Свою трудову кар’єру актор починав із підробітку каскадером. Він якраз тоді навчався на актора, але ролей йому ніхто не пропонував, то довелося хоч таким чином потрапляти в кадр. Коли Айвенго падав з 15-метрової кріпосної стіни, то був саме Андрієнко. Шкода, що цей трюк утрапив виключно до тизера, а в самій стрічці не з’явився.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.